Dag 16; Verblijf Grand Canyons.

Door Fam. Homan - 14-08-2011 06:33

We zijn enthousiast opgestaan. Vandaag staat de Grand Canyon vanuit de lucht op het programma. Eerst maar eens aankleden en  ontbijten. Gelukkig even geen koffers pakken en de auto in, wat ook wel even relaxt is.


Het vliegveld ligt op 5 minuten afstand. Er zijn allerlei  mogelijkheden met helicopters en vliegtuigjes.  Het is hoofdseizoen, dus big business!!  Wij hadden thuis al online al geboekt, wat waarschijnlijk goed is geweest. Wij hebben met een minivliegtuigje waar zo’n 19 personen in kunnen een  grote boog om het Park gevlogen. Zo’n 45 a 50 minuten in de lucht. De Grand Canyon is natuurlijk al prachtig, het is helemaal super bijzonder om het vanuit de lucht te mogen aanschouwen.  Nu heb je de mogelijkheid om plekken te zien die anders niet bereikbaar zijn. Uiteraard weer flink gefotografeerd en gefilmd.

Daarna zijn we nog even naar het park gereden om andere uitkijkpunten te bekijken. Voor je het weet, vliegt de tijd voorbij.

Op de terugweg naar het hotel, hebben wij nog een wilde eland aan de kant van de weg gezien. Prachtig beest om zo van dichtbij te zien. Hij trok zich werkelijk helemaal niets aan van alle stoppende auto’s en enthousiaste toeristen die hem allemaal op de foto wilden zetten. De blaadjes aan de boom waren veel belangrijker.

Na wat relaxen op de hotelkamer kwam weer het andere hoogtepunt van de dag. Lekker een restaurantje opzoeken en lekker eten. Vanavond is het een steakhouse geworden met de naam jippie ai ee! Ik weet het…… een hele foute naam met obers met cowboy-laarzen en hoed op, maar wel gezellig.  Het is hier in de canyons heerlijk weer. Daarom voor de verandering lekker buiten op een terrasje gezeten.

Morgen gaan wij wel de boel weer inpakken en vertrekken wij vroeg naar Las Vegas terug. Het is toch zo’n 4 uur rijden en we willen niet de hele verjaardag van Rene in de auto doorbrengen. Wouw… nog twee dagen Vegas en de vakantie zit er al weer bijna op.  Dinsdag vliegen wij, maar door het tijdsverschil zijn wij woensdag thuis.

Hopelijk kunnen wij jullie vanuit Vegas nog op de hoogte houden.

Gr. Deciana

Reacties

mila 14-08-2011 09:42

Noa,

heel veel gefeliciteerd met je vader en ik wens je een fijne vakantie en doe de groeten aan iedereen.mila

the bunch v/d Griend 14-08-2011 10:29

Hee dikke (moet nu haast wel met al dat junk-food!?)... Van harte ! Maak er een hele mooie dag van, en geniet met z'n allen nog van de resterende dagen daar. Hier is het klote met regen (leuke uitdrukking),en staat de werkweek weer voor de deur.
Nogmaals....HAVE FUN !!!

Claudia 14-08-2011 19:16

Hieperdepiep...
VAN HARTE
XXX
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan