Dag 17, 18 en 19 Las Vegas.

Door Fam. Homan - A long time ago

Alweer het laatste berichtje vanuit de USA. Het zit er alweer bijna op onze vakantie……helaas.

Na een rit van ongeveer 4,5 uur zijn we op 14 augustus aangekomen in Las Vegas. Onderweg nog wel even gestopt bij de Hooverdam. Een mooi stukje vakmanschap. T.o.v. de eerste keer dat wij hier waren is er het een en ander bij gebouwd, waaronder een brug (oktober 2010 geopend) die de staten Arizona en Nevada met elkaar verbind. Je moet dus nu echt de weg af om de Hooverdam te bezoeken. Wat toerisme al niet teweeg brengt.  Vandaag dus mijn verjaardag in Vegas vieren. Dat is nog eens iets anders . We hebben bij de WalMart een taartje gekocht. Versiert met M&M’tjes hebben we deze opgepeuzeld in onze hotelkamer in het Hilton. Uiteraard onder mooi gezang van de dames. Hiep hiep hoera…… Deze kreet werd overigens afwisselend door de dames de hele dag ingezet. Het verjaardagsgevoel werd zo de hele dag levend gehouden.

En dan Las Vegas. Het blijft fascinerend om te zien hoe de Strip eruit. Het is 1 grote attractie en dat midden in de stad. 13 Jaar geleden zijn we hier ook geweest en ik moet zeggen dat hier de tijd niet stil heeft gestaan. En dat in negatieve zin. Commercieel wordt de Strip helemaal uitgewrongen. Dit uit zich o.a. door het helemaal dicht bouwen van de Strip en de inflatie die hier ook niet heeft stilgestaan. Voorbeeld: het hotel New York New York heeft een roller coaster. Hier ben ik 13 jaar geleden in geweest. Ik betaalde hiervoor 5 dollar. Nu op dit moment vragen ze voor een ritje 14 dollar. Een inflatie van bijna 200%!! Als je dan met z’n vieren een ritje wil doen van iets meer dan een minuut, kost je dit 64 dollar………het moet wel leuk blijven natuurlijk.

Op onze laatste dag gaan we er nog een keer op uit. Nog een keer de bizarheid van deze stad waarnemen. Nu kan het nog…...Morgen zitten we weer in het vliegtuig naar Brussel, om uiteindelijk weer te belanden in het pittoreske Elst. Ook wel weer lekker na alle indrukken en ervaringen die we de laatste weken hebben opgedaan. Deze vakantie hadden we absoluut niet willen missen en zouden we zo weer opnieuw willen doen.

Daarmee sluiten we een geweldige tijd af. Ik hoop dat jullie het leuk hebben gevonden om onze reis via dit medium te kunnen hebben volgen. Wij vonden het in ieder geval leuk om te doen.

Tot zover USA en tot ziens in Nederland!

 

Gr. R. cool

Reacties

Wanda van der Duim A long time ago

Hallo lieve luitjes, wij hebben zeker genoten vam jullie reis en zo te lezen hebben jullie een geweldige tijd gehad. Rene, als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een mooie stad om het te vieren. Wij wensen jullie een hele goede terug reis en kom veilig weer terug. Onze meiden kunnen in ieder geval niet wachten. Tot in Elst!!! Groetjes, de Duimpjes

Wanda van der Duim A long time ago

Hallo lieve luitjes, wij hebben zeker genoten vam jullie reis en zo te lezen hebben jullie een geweldige tijd gehad. Rene, als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een mooie stad om het te vieren. Wij wensen jullie een hele goede terug reis en kom veilig weer terug. Onze meiden kunnen in ieder geval niet wachten. Tot in Elst!!! Groetjes, de Duimpjes

Bianca A long time ago

Hallo allemaal, hoop dat jullie dit nog lezen. Zondag laat thuis gekomen, maandag dagje sauna om de ZEN gedachte vast te houden, ga vandaag even bij lezen.

Tot snel!
Dikke kus xxxx

familie Hageman A long time ago

Rene nog van harte gefeliciteerd. Wat een super reis hebben jullie gemaakt. Het heeft ons nog meer overtuigd dat wij volgend jaar ook gaan (nu zeker gaan sparen) Ik zal Deciana om advies vragen. Geniet nog even en een goede vlucht. Tot maandag op de Elstar. groetjes Yvonne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!