Grand Canyon naar Page

Door A van Dijk - 30-06-2011 02:33

Vanmorgen vroeg uit de veren. Ontbijt is in het hotel niet te verkrijgen, echter we hebben op onze kamer wel een koffiezetapparaat, dus wel een kop koffie gedronken. Wij Wendy's, vlakbij  ontbeten. Gisteren waren we het park ook al ingeweest, dus we konden bij de ingang via de prapaid lane naar binnen. Omdat we meerdere Nationale parken bezoeken hebben we een annual kaart. Op de weg naar Dessert Vieuw eerst langs bij de oude ruine's van Tusyan, prachtig ook in het kleine museum te zien hoe de Indianen leefden. Bij Dessert Vieuw via de oude toren naar boven voor een prachtig uitzicht, echter niets kan meer tippen aan de helicoptervlucht van gisteren. Onvoorstelbaar zo mooi.

Verder nog een Indianen martk bezocht en prachtige uitzichten bewondert van de Little Colorado Canyon. In Page een Walmarktnaar een walmarkt, we hebben ons even de tijd gegund om te kijken hoe de amerikanen hun inkopen doen. Prijzen vallen erg mee. De kiosk met de I-pad 2 is leeg, gelukkig maar. Dan een bezoek aan de Glen Canyon dam, gezien hoe hier alles is gemaakt, bijna net zo spectaculair, als de Hooverdam.

Nog even lopend Page in geweest, maar dit stelt niet veel voor. Nu een glaasje drinken, douchen en dan lekker eten. De temperatuur is hier nog steeds rond de 40 graden.

Reacties

Johannes en Ytsje 30-06-2011 09:50 {{button-573}}

Hallo broer en schonezus!
Wat leuk om zo verslag te doen van jullie vakantie. We merken nu al dat het een belevenis is met heel veel nieuwe indrukken en ervaringen. Geniet ervan, we lezen de berichtjes met aandacht. Heel veel plezier!
Groetnis ut Drachten

sjoerdtsje 30-06-2011 12:30 {{button-574}}

Hoi hoi,

Leuk te lezen dat jullie het zo mooi hebben! de helicopter vlugt was dus echt helemaal super? hier alles ook pirma...
Wil je voor mij kijken wat een nintendo ds daar kostals dat erg scheelt...
Kids missen julie wel al vandaag!!
groetsjes

Ine Croes 03-07-2011 23:22 {{button-644}}

Hoi Klaske en Auke,
Wat fijn dat jullie zo genieten.
lees met veel plezier jullie verslag. geniet nog lekker.
heel veel plezier en groetjes van uit Haaksbergen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan