Van Mariposa naar San Francisco

Door A van Dijk - 11-07-2011 05:06 Ik kan nog steeds geen nieuwe blogberichten via mijn telefoon aanmaken , dus heb ik dit via de pc in de lobby van ons hotel Vertigo gedaan.Lekket rustig gestart vanmorgen, we hebben een korte rit voor de boeg 189 mijl, en we kunnen pas na 3 uur inchecken. Het is vandaag alweer een stralende dag. Eerst door de bergen en na Oakdale wordt het heuvelachtig, met veel fruitteelt. Onderweg moeten we nog iets in de tank gooien en eten quesadillas bij een mexicaans restaurant. Hoe dichter we bij San Francisco komen hoe meer autobanen van 4 naar 10.Auke vertrouwt deze keer volledig op truus-truus en niet op mij. We hebben alle voor- achter-, boven-, tussen-, ondersteden van S.F. gezien. Maar het rijden gaat relaxed mede dankzij keep your lane. Eenmaal in S.F. vinden we met gemak het hotel en daarna het afleveradres voor de auto. In de namiddag hebben we lopend de stad een beetje verkend, heel goed voor je kuiten!! heuvel op heuvel af. Daarna wat gedronken op Union Square en lekker gegeten in Powellstreet. Morgen de stad verder verkennen.

Reacties

Ytsje 11-07-2011 09:56 {{button-867}}

Daar moet je het maar mee doen he, dat hij truus-truus meer vertrouwt dan jou... Hopelijk leidt dit niet tot een huwelijkscrisis, kan je daar niet gebruiken nu. Ben erg benieuwd naar San Fransisco waar je inderdaad je fitness op op peil kunt houden, nog gratis ook! Liefs, Ytsje en de rest.

Henny Boschma 11-07-2011 17:45 {{button-876}}

hahaha zou mij ook gebeuren al die boven , onder acher en tussen steden. Zo krijg je gelijk een goede indruk van de omgeving. en dan nu de stad maar verkennen, veel plezier.
groetjes Henny en ook van de rest.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan