Treinen en buffallo's

Door Willem van Essen - 09-07-2011 03:46

Hadden we gisteren niet wat achterdochtiger moeten zijn toen we zagen dat het zo rustig was op de Campsite? Beter van wel...... elk uur van de nacht denderde er een goederentrein langs met wel dertig wagons vol met kolen. En elke keer vond de machinist het nodig zijn hoorn flink te laten schallen....... en dat duurde..

Gisteravond viel het damessanitair ook al wat tegen van de 5 w.c's waren er 4 out of order...maar het ergste was een niet nader te identificeren projectiel dat zich bevond aan het plafond ( waarschijnlijk beter bekend als de kakkerlak). Vanmorgen dus maar bij de heren gedouched ( nene ik mis je, samen hadden we het te pakken genomen )

Om 9 uur zaten we al weer klaar in de camper, ja zelfs Pelle was zover. Ongeveer 100 miles gereden door zeer wisselend landschap. Vooral veel grasland met grote ranches met koeien en paarden. Hoe hoger we kwamen hoe meer bergen. Op naar het Custer state Park. Eerst op zoek naar een goede ( schone ) camping in de buurt. Op de KOA camping was het sanitair schoon en zijn we lekker het zwembad ingesprongen. Na deze welkome afkoeling( temperatuur rond de 25-30 graden)op naar het park. Daar hebben we de buffelo gezien, het bighorn sheep en de prairie dog.Nu lekker de barbeque aan en eten.

Reacties

Nene 10-07-2011 01:01 {{button-830}}

hahahah geweldige verhalen :P
ik weet niet of ik die kakkerlak had aangekunt! Veel plezier nog..geniet van de ranches. Veel plezier! xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan