Larkspur,Castle Rock

Door Willem van Essen - 25-07-2011 04:56 Nou, we zijn er bijna. Bijna terug in Denver, nog 35 Miles, dus we kunnen nu rustig aandoen. Morgen even uitgebreid shoppen in de Outlet van Castle Rock ( The biggest in Colorado)en nog een super Wallmart bezoeken en dan dinsdag de RV inleveren en nog gezellig een paar dagen in Denver. We staan weer op een camping vlakbij het spoor en we hebben toen we vanmiddag bij het zwembad lagen al diverse treinen zien gaan, echt 2 locs trekken, dan 100 kolenwagons en dan weer 2 locs duwen. Gelukkig hoeven ze hier niet te toeteren dus we hebben er geen last van. Ging ik in de campshop nog even wat drinken halen zegt die mevrouw vd winkel, The Bear is early today. Dacht ik dat ze wat anders bedoelde maar nee hoor. Rijden we .... 500o km door Colorado,Wyoming,South Dakota en Utah om oa beren te zien lopen ze gewoon 35 Miles bij Denver vandaan over de camping. Binnen no time waren de sheriffs er en is de zwarte beer weer de heuvels in gejaagd. Hij schijnt wel vaker te komen om de traskcans te doorzoeken. Ik dus met dat verhaal naar Petrine en Pelle en die wilden me eerst niet geloven maar gingen toch maar kijken. Ik bleef wat hangen om te kletsen en heb de beer dus gemist terwijl Petrine en Pelle 'm wel gezien hebben. Vanavond lekker Pizza gegeten bij de Pizzahut. Stoken nu nog even een vuurtje om de laatste kooltjes en hout op te maken. Ps vanmiddag ook nog even een onweersbui gehad met echter weinig regen. Groete.

Reacties

eric en Lida 25-07-2011 18:03 {{button-1603}}

Hoi Fam
Zo het zit er bijna weer op nog een paar dagen Denver wat een leuke stad is. Wil je toch nog een beer zien moet je naar Convention Center staat er een tegen het gebouw. Tevens is het Colorado State Capitol een aanrader. Verder leuk om te winkelen en je kan met de bus heen en weer rijden in de winkelstraat verder zoek je het maar uit .Leuk dat jullie het zo naar de zin hebben gehad en kan niet wachten om je verhalen te horen. Groet Eric

Juanita 25-07-2011 20:27 {{button-1611}}

Hoi Luitjes, wat een reis zeg. Fantastisch om al die verhalen te lezen. Ik was er helaas niet eerder aan toe gekomen, omdat we geen internet tot onze beschikking hadden in Zeeland. Maar ik ben gelukkig nog op tijd om jullie nog een paar heerlijke dagen toe te wensen. En uh, willen jullie wat voor me meenemen uit the USA?..........DE ZON! haha.
Tot gauw! X

Nick 26-07-2011 11:01 {{button-1649}}

He willem en aanhang,
Zit weer even bij te lezen, ja moet wat als je op de zaak moet wachten haha.
Veel plezier nog deze week en zie maandag weer

Groetjes

Fran 26-07-2011 21:42 {{button-1679}}

Hoi hoi,
Wat een verhaal van die beer! Ik zit te genieten van alle verhalen, maar wil natuurlijk wel alle verhalen nog een keer met foto! Have fun in Denver en tot snel!
X FRAN
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan