Donderdag 30 juni fort mcleod

Door Wimmie Denekamp - 01-07-11 06:18 Zo ik schrijf 3 blogs achter elkaar. dus dit is de laatste voor vandaag. we zijn weer om 11.00 uur vertrokken. Na een ontbijt met gebakken ei en een lekkere warme douche erachteraan zijn we op weg gegaan naar het zuiden. Het landschap Ian oliënd en de akkers zijn eindeloos. de machines zijn hier nog groter dan Sjoerd dacht en We hebben ons vergaapt aan de deloze stukken grond die met hetzelfde geassocieerd geoogst moeten worden. prachtig gele velden koolzaad. onderweg een poosje stil moeten houden omdat er een huis over de weg vervoerd werd. Ook weer bijzonder. hele stukken waar we niemand tegen kwamen. Gereden door India 's reservaten.Ook hier verwondering van Sjoerd dat er door de. Indianen niks met hun lan wordt gedaan. de kijk van de niet indianen tov de indianen is niet heel positief. Er schijnt ontzettend veel drank en drugs misbruik te zijn onder deze groepen mensen. In fort mcleod in het nagebouwde fort geweest wat gebouwd is nadat de accoorden met de indianen waren getekend en zij eigenlijk indirect hun ondergang ondertekenden. Bijzonder om te zien dat er van die hele cultuur niets meer over is. Als je er zo dicht bij bent komt het nog meer binnen Rawhide en Bonanza komen hier echt tot leven.Nu staan we op een mini camping met erg grote campers en trucks met 5th wheels erachter. morgen naar head smached Buffalo-jump. waar we op 3 km vanaf staan. daarna op weg naar Waterton park het zuidelijkste stuk van de rockymountains. Ik sluit me nu aan bij de anderen die buiten bij het vuurtje zitten te praten. de wind is gaan liggen dus het vuurtje blijft waarschijnlijk nog wel even branden. het is nu kwart over 10 tijd voor een wijntje.

Reacties

mama en papa 01-07-11 10:09

Lieve alle vier, Wat genieten jullie. Lezen al je gezellige berichten. Gaan nu naar Nieuw Vennep voor de begr.O.J. Vanaf zondag geen reacties van ons. jullie foto's komen niet door helaas
Liefs, M.en P.

Femke 01-07-11 15:58

Gaaf om al verhalen met alle belevenissen te lezen! klinkt allemaal errug mooi en goed! benieuwd naar de foto's! Ik heb sinds gister ook vakantie. Het wordt redelijk weer en heb er echt zin in! Denk veel aan jullie!
dikke kus

Anneke 03-07-11 20:48

Hoi Wimmie en GerJan.
Toch weer een beetje bij. Hoe kan ik op de mailinglijst komen heb nu de link van Hans doorgekregen maar dat kan vast handiger.
Heel veel genoegen.
Groetjes Anneke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie