Vlak voor vertrek

Door Wimmie Denekamp - 05-07-11 19:12 Zo de was is klaar, de verse koffie is op. We hebben ruim een uur met Femke geskyped (lekker cheap) en gaan zo op we voor onze beren jacht. gezellig om Femke te spreken en fijn om te zien dat zij het thuis goed maakt. We hebben afgesproken dat zij de volgende keer als we gaan meegaat. Het voelt ook van deze kant gek om een kind ver weg te hebben en dan het niet te delen met elkaar. We hebben de foto's laten zien vanaf de i-pad (handig apparaat en zeker een aanrader). Het nieuwe fototoestel maakt echt mooie foto's (goede tip van Aart! hoor Anneke zeg dat maar tegen hem) Kortom de investeringen pakken goed uit hoor Hans. We hoorden net dat er in het weekend een vrouw vermist werd en dat haar kleren en wat resten gevonden zijn. dit is geen prettig voorteken maar we gaan erg voorzichtig doen, dat beloven we. Tot volgende keer. Henk en Gerda en Anneke welkom op de site.adressen waren verkeerd sorry.Doedoe

Reacties

jeetjes 05-07-11 20:34

Goed te lezen dat jullie je vermaken! Ik had ook niet anders verwacht, de omstandigheden zijn zo optimaal dat je alleen maar kan genieten! Leuk vakantie vieren met een camper in zo'n land, of niet?! Succes met de beren, ga niet gillen (gewoon fotos maken). Geniet nog even van elkaat en het land!

anneke 06-07-11 08:33

Maar nu is het gelukt. Kijk maar uit en veel plezier
Anneke

Johan Koops 06-07-11 13:31

Good hunting..

Let op: beren lopen harder dan je dankt!
groeten aan allen,

johan

hans 06-07-11 16:06

tja, toch wel een beetje jaloers als jullie die beren echt gaan zien. Ze zijn nogal schuw. Good luck en veel plezier met elkaar!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie