Vervolg

Door Wimmie Denekamp - A long time ago Gelukt. Gisteren had Wendy nog vrij en Gerjan was gevraagd om te helpen met beton storten bij dick en Agnes op het bedrijf. Deal: Wendy en ik naar de West Edmonton Mall en Sjoerd en Gerjan aan het werk. Mooi stralend weer. De auto reed als een speer en we hebben een gezellig dagje gehad. Op de terugweg werd het steeds donkerder en grauwer. Flitsen van 3 kanten, onweer met giga hagelstenen ( ja nu kan ik praten met ome henk over Hagelstenen als golfballen).Hoe kan het toch dat in een land alles groter is dan in Nederland? Ik zal een kleine opsomming geven : de winkels en de Verpakkingen, de kopjes koffie, de campers en RV's , de hagelstenen en het onweer, de buiken en de billen. Bijzonder om te ervaren. Wat wel opvalt is dat Nederlandse langer zijn dan de Canadese. Sjoerd en Ben vallen op met hun lengte. Hans daar is vast nog wel een onderzoek aan te besteden. Vandaag gaan we samen naar Red Deer daar is een soort heideweek ( leuk als je toerist bent en vetsaai als je er woont!) maar voor ons leuk om te gaan bekijken. Gerjan gaat hout kopen om in 1 van de vele vaste hangkasten die het huis rijk is planken te maken. Zo maakt hij zich deze dag ook nog nuttig en is leuk om te doen. Morgen gaan we waarschijnlijk bij Henk en Enny een bezoekje afleggen en morgenavond bij Ben het bedrijf bekijken en gezellig barbequen met Ben en Martine en genieten van Tone. Dan zit onze reis er al bijna op. We kunnen nog weken vullen maar jullie moeten er maar alvast aan wennen, binnenkort zijn we weer in de buurt! goed om hier te zijn maar ook goed omjullie weer te zien en te spreken. Voor wie binnenkort op vakantie gaat geniet ervan. Enne als je in de gelegenheid bent een reisje te maken met een camper: doen, het is ons super goed bevallen en er zijn al plannen om Gerjan zijn bus om te bouwen tot campertje. Dus Tina geniet samen met Fenne van je grazy-camper reisje, het wordt vast super samen. Welterusten voor jullie als je zo gaat slapen. joke en Teun nog even genieten van Moos zijn ondeugende streken en we leggen het gevangen konijn binnenkort op de barbeque om in de Canadese traditie met elkaar op te peuzelen. Wij zorgen voor de wijn en het stokbrood. Liefs voor iedereen.

Reacties

jeetjes A long time ago

Zijn erg benieuwd naar nog meer verhalen en foto's! Fijn als jullie straks weer in NL zijn, maar geniet nog even van elkaar! Geef Tone maar een knuffel van ons. Alvast een goede reis terug en tot snel. x jolan en de mannen.

Femke A long time ago

Weer leuke verhalen! Ik geniet van de schrijfstijl, erg vermakelijk! Heel veel plezier nog, ennuh ik vind het niet erg om jullie weer in ede te hebben! Liefs van mij

anneke A long time ago

hallo lieverds,
het genieten spat er weer van af, geweldig.
Maar fijn dat jullie toch weer deze kant op komen.
Ga zelf zaterdag naar Zweden ook mooi.
tot gauw
Anneke

anneke van leeuwen A long time ago

Gezellig die berichtjes van je .
Ga je naar Hans en ?? Haar naam ben ik kwijt.
Doe je de hartelijke groetjes van ons.
Heel veel plezier in het noorden veel ervaren en genieten liefs van ons alle 4
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!