04-07-2011: Amsterdam-San Francisco

Door I.H. Gelton - A long time ago

We zijn er! De vlucht was lang maar niet vervelend, we hadden allerlei boeken en tijdschriften mee maar drie films en wat tetris high-scores later werd de landing alweer ingezet, dus dat viel allemaal reuze mee. We hoefden ook niet lang te wachten op de shuttle naar het hotel, allemaal erg prettig geregeld!

Na onze koffers in het hotel gedropt te hebben gingen we met de taxi naar downtown San Francisco. Einddoel was Pier 39, maar onderweg kwamen we langs het AT&T stadion en als echte honkbalfans trok dat ons haast de taxi uit: de Giants speelden thuis! We hadden natuurlijk geen kaarten, maar de fanshop was gweldig (score: 5 shirts, een sweatshirt en dire baseballcaps), en een hek dat op een kiertje stond gaf ons zicht op het achterveld, geweldig om even mee te maken en erg leuk om ook nog even een homerun de baai in te zien vliegen (helaas van de Padres...).

Op zoek naar de Apple-store! Die zou tenslotte zelfs op deze 4th of July open zijn. Helaas, hij was inderdaad open - geweest! We waren een kwartier te laat, maar zelfs als we op tijd geweest waren zou de aanschap van de iPad niet gelukt zijn: sold out! Jammer dan..... later! Terug naar Pier 39, wachten op het vuurwerk. 

Nu begon toch echter de vermoeidheid wel op te spelen, en ondanks het feit dat het natuurlijk wel een 'one-of' was om op Independence Day in San Francisco te zijn, óp Pier 39, samen met tienduizenden anderen in afwachting van een groots vuurwerk, hebben we toch met zijn allen besloten dat het mooi geweest was. Nog even gauw een bezoekje brengen aan het Hardrock Cafe (en nóg een shirt scoren) en dan terug naar het hotel. Morgen weer vroeg dag!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!