05-07-2011: San Francisco-Stockton

Door I.H. Gelton - 06-07-2011 07:12

Na een simpel maar doeltreffend ontbijtje in het hotel even aan het zwembad een kaartje gelegd en de tijd  volgemaakt totdat de RV-company ons naar onze camper (RV) zou shuttelen, rond half een. En daar stond hij dan, ons ruim 9 meter lange huis voor de komende drie weken. Ik geloof dat Frank wel even iets weg moest slikken bij de gedachte dat hij daarin moest gaan rijden :-).

Na de uitleg van een uurtje gingen we dan eindelijk op pad, met als eerste stop al na een kilometertje: de FoodMaxx, zodat de koelkast en voorraadkasten gevuld konden gaan worden. Dat boodschappen doen is nog een hele ervaring op zich, en duurt dan ook wat langer dan bij de Albert Heijn: na twee uur is alles binnen en opgeruimd, en gaan we op pad naar onze eerste bestemming: de French Camp Site bij Stockton. Het was druk onderweg vanwege aan paar ongelukken, en tegen zes uur draaien we een prachtige campsite op.

Dachten wij dat onze RV al ruim bemeten was, vergeleken met wat we zo links en rechts naast ons hebben staan (soms met twee slide-outs!) valt het reuze mee. Jeroen en Judith duiken direct het zwembad in - na het heerlijke maar redelijk koele San Francisco is een temperatuur van (gokje) ruim 35 graden even wennen! Wij pakken intussen de koffers uit en bestuderen uitgebreid ons mobiele huis: hoe werkt alles nou precies...? 

We eten makkelijk en gaan op tijd naar bed, het was een superdag vandaag!

Reacties

Marco 06-07-2011 07:25 {{button-702}}

Wauw !! Ziet er indrukwekkend uit ! En zijn jullie er al achter hoe alles werkt ? ;-)

Irene 06-07-2011 11:15 {{button-710}}

Hi there!! Klinkt allemaal nu al super, wordt vast een geweldige vakantie. Aan de camper zal het niet liggen, wat een ding.... Geniet ervan, groetjes van ons allemaal xxx (Wij zijn nu op weg naar Zweden, ook leuk :-))

Papa en mama P 06-07-2011 17:40 {{button-726}}

Paleisje op wielen, we genieten van jullie reisverslag.

Astrid 07-07-2011 15:54 {{button-757}}

Hoi, heb net jullie reisverslag weer gelezen, echt leuk om jullie zo te kunnen volgen. Kan me voorstellen dat Frank even moest slikken toen hij "het gevaarte" zag. Heb net samen met m'n baasje even de foto bewonderd!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan