05-07-2011: San Francisco-Stockton

Door I.H. Gelton - A long time ago

Na een simpel maar doeltreffend ontbijtje in het hotel even aan het zwembad een kaartje gelegd en de tijd  volgemaakt totdat de RV-company ons naar onze camper (RV) zou shuttelen, rond half een. En daar stond hij dan, ons ruim 9 meter lange huis voor de komende drie weken. Ik geloof dat Frank wel even iets weg moest slikken bij de gedachte dat hij daarin moest gaan rijden :-).

Na de uitleg van een uurtje gingen we dan eindelijk op pad, met als eerste stop al na een kilometertje: de FoodMaxx, zodat de koelkast en voorraadkasten gevuld konden gaan worden. Dat boodschappen doen is nog een hele ervaring op zich, en duurt dan ook wat langer dan bij de Albert Heijn: na twee uur is alles binnen en opgeruimd, en gaan we op pad naar onze eerste bestemming: de French Camp Site bij Stockton. Het was druk onderweg vanwege aan paar ongelukken, en tegen zes uur draaien we een prachtige campsite op.

Dachten wij dat onze RV al ruim bemeten was, vergeleken met wat we zo links en rechts naast ons hebben staan (soms met twee slide-outs!) valt het reuze mee. Jeroen en Judith duiken direct het zwembad in - na het heerlijke maar redelijk koele San Francisco is een temperatuur van (gokje) ruim 35 graden even wennen! Wij pakken intussen de koffers uit en bestuderen uitgebreid ons mobiele huis: hoe werkt alles nou precies...? 

We eten makkelijk en gaan op tijd naar bed, het was een superdag vandaag!

Reacties

Marco A long time ago

Wauw !! Ziet er indrukwekkend uit ! En zijn jullie er al achter hoe alles werkt ? ;-)

Irene A long time ago

Hi there!! Klinkt allemaal nu al super, wordt vast een geweldige vakantie. Aan de camper zal het niet liggen, wat een ding.... Geniet ervan, groetjes van ons allemaal xxx (Wij zijn nu op weg naar Zweden, ook leuk :-))

Papa en mama P A long time ago

Paleisje op wielen, we genieten van jullie reisverslag.

Astrid A long time ago

Hoi, heb net jullie reisverslag weer gelezen, echt leuk om jullie zo te kunnen volgen. Kan me voorstellen dat Frank even moest slikken toen hij "het gevaarte" zag. Heb net samen met m'n baasje even de foto bewonderd!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!