09-07-2011: Las Vegas

Door I.H. Gelton - A long time ago

Het is bloedheet en de lucht voorspelt een enorme plensbui. We wachten 'm even af en gaan daarna te voet de Strip op. Wat een waanzinnige hotels hier, het ene nog mooier, groter, luxueuzer en indrukwekkender dan het andere. Aan het begin van de middag hebben we al geen voeten meer over en zijn we nog lang niet uitgekeken, maar willen ook graag naar een van de Las Vegas Outlets dus we pakken de bus. We gedragen ons best aardig en geven niet al te veel geld uit (hoewel....).

's Avonds willen we naar de shows kijken bij Treasure Island en het Bellagio, maar Judith voelt zich niet zo lekker - paar nachten slecht geslapen, vermoeiende dagen, de warmte en de grote temperatuurverschillen binnen/buiten maken dat ze het liefst vroeg wil gaan slapen. We besluiten Judith lekker in bed te laten liggen, beloven er een dagje Las Vegas aan vast te plakken zodat we de shows morgenavond kunnen gaan bekijken. Echter, om nou die ene keer dat je in Las Vegas bent al om 22:00 uur je bed in te duiken.... We laten een mobieltje bij Judith achter en nemen zelf de andere mee, voor een bliksembezoek aan de Strip.

Na wederom veel lopen en een leuke show bij Treasure Island besluiten we weer terug te gaan naar Judith (toch een beetje schuldgevoel). Helaas pakken we een bus die ineens rechtsaf gaat in plaats van le Strip over, dus uiteindelijk belanden we nog verder van onze campsite dan toen we in de bus stapten, en wordt het alsnog half twee....

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!