10-07-2011: Las Vegas

Door I.H. Gelton - A long time ago

Het extra dagje Las Vegas geeft ons de gelegenheid om overdag wat hotels aan de andere kant van de Strip de bekijken, zoals het Luxor, Ceasars Palace en New York New York, waar Jeroen en Judith de 60 meter hoge achtbaan uitproberen. Fantastisch! In het Mandalay Bay hotel worden we verrast met de aanwezigheid van een honkballegende uit de jaren '80, Pete Rose. Totaal onbekend voor Jeroen en Judith maar voor ons geweldig! Die Amerikanen weten tenminste hoe ze hun sporthelden in ere moeten houden :-).

Na een bezoekje aan M&M's World en het Hardrock Cafe moeten we ons alsnog haasten om op tijd aan te komen bij het Bellagio voor de wereldberoemde fonteinenshow en WOW!!! Het is fantastisch, en wel zo indrukwekkend dat we besluiten een kwartiertje te wachten om nog een show mee te maken; die is zo mogelijk nog spectaculairder dan de eerste!

We zijn ook op tijd om de show bij Treasure Island nog een keer te zien, voor ons de tweede keer maar voor Judith de eerste. Ook zij vindt het geweldig! We liggen er echter wel helemaal af, de blaren zitten onder de voeten en we nemen een taxi om ons zo'n beetje naast de camper af te laten zetten. Las Vegas was.... er zijn eigenlijk geen woorden voor. Supercalifragilisticexpialidocious! (of zoiets...).

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!