17-07-2011: Havasu Lake-San Diego

Door I.H. Gelton - A long time ago

Afijn, zonsondergang midden in de desert in Arizona wil dus niet zeggen dat dan ook automatisch de temperatuur naar beneden gaat, het wordt alleen donker.... Het zwembad zou open zijn tot 23:00 uur, dus de teleurstelling is groot als we na een warme wandeling bij het zwembad aankomen en dat gesloten blijkt te zijn doordat er blijkbaar een kind in het water gepoept heeft..... Hm. Het strand bij het meer is erg stenig en zo ook de waterkant, zwemmen in het meer is eigenlijk alleen maar te doen vanaf een boot, dat gaat dus even over. We doen een spelletje en maken ons op voor een warm nachtje.

Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken, want we willen in een keer door naar San Diego, een rit van net iets minder dan 500 kilometer. Weer een fantastische tocht, door desert, langs meren met waanzinnig exclusieve resorts en golfbanen, door rotsige bergen en, eenmaal weer over de grens met Californie, geweldige zandduinen. Super! Onderweg zetten we de camper even aan de kant voor een korte stop en om even te voelen hoe warm het nou eigenlijk is, en binnen 3 seconden stopte er een Highway Patrol om te vragen of alles in orde is. Geweldig hoor, en erg geruststellend om te weten dat als er ooit wat aan de hand is ze in no-time bij je zijn (de temperatuur konden we helaas niet precies meten, onze thermometer stopt bij 50 graden......).

In San Diego staan we (alweer!) op een heerlijke campsite, gelukkig maar want we staan hier drie dagen; op het programma staan morgen en overmorgen de San Diego Zoo (panda's!) en SeaLife (orka's!), niet noodzakelijkerwijs in die volgorde. Omdat we bijtijds op de campsite aankwamen (rond half vijf) hebben we nog lekker de tijd om vanavond iets van San Diego te kunnen zien. Padres here we come!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!