19-07-2011: San Diego SeaWorld

Door I.H. Gelton - A long time ago

Tja, wat zullen we eens zeggen van vandaag..... Superlatieven schieten tekort om vandaag te omschrijven, SeaWorld is echt ontzettend gaaf. Als er iets is waar Amerikanen goed in zijn is het het maken van shows, of het nu om de zeeleeuwenshow of om de dolfijnenshow gaat. Maar het absolute hoogtepunt waren de twee orka-shows; was de eerste al heel bijzonder, de tweede, 's avonds, met live muziek, was fantastisch, Shamu Rocks!

Een ander hoogtepunt was Cirque de la Mer, een fantastisch optreden van artiesten waarvan wij denken dat ze deel uitmaken van Cirque du Soleil, zo hoog was het niveau en ook de muziek, schmink en kleding deden daaraan denken. Indrukwekkend!

We hadden alle vier geen droge draad meer aan ons lijf na de Shipwreck Rapids, een wildwaterbaan waarbij onze Efteling-Piranha totaal verbleekt. En wat heerlijk is het dan dat je een camper op de parkeerplaats hebt staan waar je even droge en iets warmere kleren aan kunt trekken (de zon was inmiddels ondergegaan).

De tweede orka-show werd afgesloten met een geweldig vuurwerk op muziek, echt super! We lopen alle vier met verbrande knieen en rode koppen, en we vonden het allemaal een fantastische dag!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!