23-07-2011: Los Angeles-Ventura

Door I.H. Gelton - A long time ago

Meestal is een camper heel handig, zoals in SeaWorld en Universal Studios als hij naast de ingang geparkeerd staat en je even tussendoor wat droogs en/of warms aan kunt trekken. Soms is een camper ook niet handig, zoals vandaag.... We beginnen de dag met een telefoontje naar Universal, of ze de cap en zonnebril van Jeroen gevonden hebben, En hoera, dat hebben ze! Dus daar rijden we eerst even langs - nou ja, even.... het kost allemaal bij elkaar best een hoop tijd maar Jeroen is blij.

Dan rijden we naar Beverly Hills, en dat hadden we beter niet kunnen doen. De 'sterrentocht', een grote wens van Judith, is nog wel te doen maar Sunset Boulevard en Hollywood Boulevard zijn straten die we liever lopend hadden willen zien. Het is echter onmogelijk om de camper ergens te parkeren. Er zijn parkeergarages genoeg, maar daar zijn we te hoog voor en ook langs de kant kun je met een gewone auto wel parkeren, maar daar zijn we te lang voor. Heel frustrerend, we zien de Walk of Fame (de beroemde sterrenstoep, zeg maar) en we kunnen er niet naartoe! We rijden nog wat rondjes in een ultieme zoektocht naar een camperparkeerplaats, maar uiteindelijk geven we het op en we verlaten uitermate teleurgesteld en lichtelijk gefrustreerd Los Angeles.

We hebben 's morgens een campsite gereserveerd en daar rijden we nu naar toe, een leuke rit langs Malibu Beach. Ventura blijkt een leuke kustplaats te zijn, de campsite is vlak langs het strand en we hebben heerlijk gegeten in een steakhouse. De dag eindigt erg gezellig, maar of dat genoeg is om de Hollywood teleurstelling goed te maken.........

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!