25-07-2011: Morro Dunes-San Francisco

Door I.H. Gelton - A long time ago

Vroeg op vandaag! Alsof je hersenen daarop inspelen lig je dus al vanaf vier uur wakker of zo, lekker is dat. Vervolgens blijkt de waterkraan zo vast te zitten dat we die niet zonder hulp van twee waterpomptangen loskrijgen, vertraging een half uur. Nou ja. De route langs de kust naar San Francisco is adembenemend. Onderweg stoppen we om te kijken naar hele kolonies zee-olifanten, geweldig om te zien maar allemachtig wat zijn die beesten lelijk...

We vinden na een omweggetje de Great Mall at the Bay outlet shopping mall maar eigenlijk heeft niemand zin in shoppen. We gaan dus heel gericht naar de Abercrombie & Fitch winkel en Judith koopt allerlei leuke dingetjes voor weinig. En Jeroen koopt een stukje verderop zijn zoveelste baseballcap, ik denk niet dat we hem nog zonder zullen zien! We eten nog lekker wat en rijden dan over de highway naar San Francisco.

De campsite is naast het oude stadion van de Angels, waar ze in 2000 uit vertrokken zijn en waar nu de 49'ers spelen. Morgen de camper inleveren dus vanavond de koffers inpakken, iets waar we allemaal erg naar uitkijken (not...).

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!