28-07-2011: San Francisco-Amsterdam

Door I.H. Gelton - 29-07-2011 19:28

Laatste dag.....we worden keurig op tijd door de shuttlebus opgehaald en natuurlijk zijn we veel te vroeg op de luchthaven (wederom geen spoor van ochtendspits). Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten voordat we onze koffers kwijt kunnen en Frank kan ook weer opgelucht ademhalen: twee koffers krijgen een sticker 'heavy luggage' en twee blijven onder de 23 kg, maar er hoeft niets bijbetaald te worden.

Precies volgens planning landen we om 09:05 in Amsterdam en het was een grote verrassing dat Eric ons met zijn nieuwe auto op stond te wachten om ons naar Nieuwerkerk te brengen - beeeeeeeeeeeetje jammer dat ik dat pas hoor als ik terugkom van de NS-kaartjesmachine met de treinkaartjes in mijn hand, maar wel erg fijn!

En dan zit het er weer op! De wasmacine draait alweer, de post is doorgenomen en de boodschappen zijn gedaan. Gelukkig hebben we nog een paar dagen om na te genieten en foto's en video's te bekijken. En om uit te slapen!

We hebben allemaal niet het idee dat dit de laatste keer was dat we in Amerika waren. Vooral Jeroen is helemaal verliefd op San Francisco (en geef hem eens ongelijk...), hij zegt "ik weet niet wanneer en ik weet niet hoelang, maar hier ga ik wonen". Prima, we zullen graag op bezoek komen!

USA, WE'LL BE BACK!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan