Highway 1

Door Hans van Rhijn - 21-07-2011 07:23

Lieve familie en vrienden,

Allereerst het gaat goed met ons! Iedereen heeft het enorm naar zijn/haar zin en alle indrukken zijn overweldigend! 

Maandagochtend hebben we de twee campers opgehaald en ingeruimd en zijn we vertrokken via de Highway 1 naar Santa Cruz. Twee prachtige campers waar we mee over mooie wegen rijden dwars door dorpen, steden en prachtige landschappen. Laat in de avond kwamen we aan op de KOA camping in Santa Cruz vlak langs de Pacific Ocean. Heerlijk met z'n alle genoten van een "Hollandse" maaltijd (peentjes, aardappelen en vleesje). Vroeg onder de wol, want de volgende morgen stond de nodige kilometers weer op het program.

De volgende ochtend hebben we via de Highway 1 een prachtige tochten gemaakt. Een tocht pal langs zee en door de bergen en daarna weer vlakke landschappen. Echt, na elke bocht denk je, hoe zal het er nu weer uit zien? Onderweg hebben we meerdere keren op een stopplaats naar de fantastische uitzichten gekeken. Zeehonden en dolfijnen die voorbij zwemmen en met elkaar op een rots of op strand liggen. Langs Big Sur echt een hele mooie route naar Santa Barbera. Rond 17.00 uur zijn we naar een camping gaan zoeken en overal waar we komen was het VOL. Op een gegeven moment stonden de koeien voor de auto op de weg, de mist kwam op (we konden geen hand voor ogen zien). Deze avond hebben we besloten om ergens op een parkeerplaats te overnachten. Gelukkig is alles goed gegaan en zijn we vroeg vertrokken! Verder over de Highway 1 waar we een tussenstop gemaakt hebben in Santa Barbera. Daar hebben we op een enorme pier weer heel veel moois gespot. We zeiden vanmorgen juist tegen elkaar dat we niet goed kunnen omschrijven wat we hier allemaal zien en beleven, gewoon in 1 woord: GEWELDIG!

Vanmiddag zijn we aangekomen in Los Angeles. Een drukke, mooie stad. We staan nu op een mooie camping, vol met palmbomen en een geweldig uitzicht. Vanavond hebben we lekker gebbq'd en genoten van het vuurwerk.

Tot snel dan maar en van hier allemaal de groeten!

Veel liefs, van ons allemaal vanuit Amerika!

P.S.  We vinden jullie reacties heel erg leuk, bedankt!

Reacties

Jack van Zuijlen 21-07-2011 07:32 {{button-1374}}

Wat een super mooie ervaring voor jullie.
Wij zijn benieuwd naar de foto's.
P.s. hou die tachograaf in de gaten tussen door 45 minuten even rusten. Dit i.v.m. de rijtijdenwet. hahaha
Tot snel

Bob mc Donnel 21-07-2011 12:17 {{button-1385}}

Hello folks.We want more picters if that is possible because een picture tell more dan a letter.Have a greate time.Byeeeeeeeeeee

Fam.Jonker 21-07-2011 22:01 {{button-1410}}

Wij hopen dat jullie het erg naar jullie zin hebbn,
En ook wij z'n heel erg benieuwd naar de foto's vn jullie en de binnenkant vn de camper.
Kunnen jullie Skype???

Groetjes de Jonkers

Joost en Henny 21-07-2011 22:36 {{button-1411}}

Hè vakantiegangers,
Wat leuk om weer wat van jullie te lezen. We eisen wel wat meer foto's hoor!! Wij zitten hier maar op ons vertrouwde stekkie terwijl jullie de andere kant van de wereld bekijken. We gunnen jullie het van harte en willen graag deel uit maken van al jullie belevenissen. Rij voorzichtig en geniet van al het moois. (heeft onze Caro al gereden?)
Op naar het volgend avontuur......
Hartelijke groeten van ons 6-sen.

Jack van Zuijlen 22-07-2011 18:41 {{button-1439}}

Wat een super mooie foto van die truck. De kleuren komen goed overeen met de kleuren van Luca zijn kamer. Wat zal An blij zijn als deze uitvergroot op zijn kamer hangt ( niet dus) hahaha

Peter, Anouk en Fenne 23-07-2011 12:36 {{button-1476}}

Heerlijke verhalen en mooie foto's! Die zeggen ons genoeg ;)

Have fun!!!

Liefs van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan