Grand-, Bryce Canyon

Door Hans van Rhijn - 29-07-2011 07:04

 

hallo allemaal,

 

hier weer een berichtje van ons, dinsdag ochtend zijn we vroeg vertrokken via de historische route 66 richting Grand Canyon, wat een mooie route om te rijden met allemaal mooie oude cowboy huisjes erg leuk om daar even te kijken en leuke foto’s te maken en natuurlijk om wat souvenirs te kopen. 

we hadden in het begin van de dag wat last van regen maar klaarde gelukkig snel op.

het was eerst even zoeken voor een plekje voor de campers, uiteindelijk moesten we apart staan met de campers ongeveer 10 minuten bij elkaar vandaan, maar we hadden mooie plekjes.

s’middags zijn we naar de Grand Canyon gegaan, wat was dat mooi erg indrukwekkend, wat een uitzicht, hier zijn bijna geen woorden voor.

we hebben een stuk rond de Canyon gelopen en kwamen uit op een mooi punt waar een restaurant zat, hier hebben we gezellig met z’n allen gegeten.

woensdag ochtend zijn Jeanet, Kees, Caroliene en Piet er al om 4uur uitgegaan om de zonsopgang te gaan bekijken in de Grand Canyon, hier hebben zij prachtige beelden gezien.

wij zijn vroeg vertrokken en zijn langs de Grand Canyon gereden wat onmens groot, hier zijn we op het hoogste punt van de Canyon geweest.

hierna zijn we doorgereden richting Antilope Canyon (dit is een uitgespleten rots waar je in kan lopen) het was de bedoeling dat we dit zouden doen maar er was geen plek meer voor ons helaas, dus zijn we doorgereden naar onze volgende stop plek Page waar we voor 1 nacht blijven slapen, hier ook een prachtig gebied met mooie rotsen, heuvels, rood zand en mooi blauw water en warme temperaturen.

eenmaal de camper neergezet te hebben wilden we aan het strand hier een speedboot en een Jetski huren maar wederom waren we ook hier te laat voor, het zat ons niet echt mee.

toch hebben we een mooi middag gehad met z’n allen en zijn we lekker naar strand gegaan, waar we heerlijk hebben kunnen zwemmen en zonnen.

donderdag ochtend zijn we vertrokken richting Bryce Canyon dit was een lange rit maar was het allemaal waard wederom was dit ook weer adembenemend, prachtig wat een verschillende kleuren kan de natuur hebben, ongelooflijk.

hier hebben we even rondgelopen en leuke foto’s gemaakt.

daarna zijn we vertrokken ditmaal naar nationaal Zion park hier staan wij vannacht ook met onze campers prachtige omgeven met mooie rotsen.

nou wij duiken zo ons bed in

 

heel veel liefs en groetjes hier uit het warme Amerika

Reacties

fam. jonker. 29-07-2011 18:16 {{button-1823}}

hoi hier hebben we eindelijk internet mooie maar weinig foto's [tip] groetjes van ons allen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan