vrijdag 5 augustus Georgia

Door Fam. Vermeltvort - A long time ago

Vandaag via highways (dit kunnen ook binnenwegen zijn) gereden. Veel kleine kerkjes gezien, meestal van de Baptisten. Mega supermarkten en erg veel foodstores. Prachtige huizen met veranda's en schommelstoelen ervoor. Over het algemeen ziet alles er schoon en opgeruimd uit.

Amerikanen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Bij het vragen naar een supermarkt, brengt een mevrouw ons er wel even naar toe en rijdt voor ons uit. Het zoeken naar een camping is ook geen probleem, we vragen het bij een cafe, en vervolgens wordt het halve cafe leeggesleept om mee te denken waar nu toch die camping ligt.Echter Hans verstaat ze niet, want ze spreken met een zwaar dialect. (ze praten met een stijve kaak en binnensmonds) Uiteindelijk komen we dus uit op een Forest Park en overnachten midden in het bos aan een meer en slapen voortreffelijk.

Groetjes.

 

Reacties

Edith A long time ago

Wat heerlijk dat jullie camper van alle gemakken is voorzien. Vooral de airco! Zo kunnen jullie lekker slapen en de volgende dag weer fit zijn. Wat de bescherming van voetgangers betreft ... daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren! Vanavond heb ik in het programma van Nick en Simon ook huizen gezien met veranda's en schommelstoelen. Doet me denken aan de tv-serie de Beverly Hillbillies met Granny op de schommelstoel.
Geniet van jullie avontuur. Ik kijk uit naar het volgende verslag.

Groetjes,
Edith
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!