Woensdag 18 augustus Gulf of Mexico

Door Fam. Vermeltvort - A long time ago

 

Rond 21.00 u vertrekken we van een prachtige plek in het bos. De camping is heerlijk rustig en staat in Pensacola. We toeren verder langs de zee. Wanneer de weg ons dichter langs de beach voert, verrijzen er steeds meer hotels, resorts enz. We willen gaan zwemmen, echter de stranden zijn hermetisch afgesloten voor ander publiek dan dat van de resorts enz. Misschien is dit overal wel zo, wij kennen dit niet, jammer. Via een hek kun je met een code het strand op. We geven echter niet op, en rijden verder langs de Gulf (zoals overal staat aangegeven). Naarmate de luxe minder wordt, is er meer toegang tot de stranden. En nu nog de camper kunnen parkeren. We zien al tijden geen campers toeren. Alles staat op campings en blijft daar schijnbaar ook staan. Nederlanders hebben we de hele vakantie niet ontmoet (missen we ook even niet)  We ontdekken een grote parkeerplaats en het strand is nagenoeg voor ons zelf. Zwemkleding aan en lekker de zee in. Het water is warmer dan de Atlantische oceaan en er is veel alg, maar hier zwemmen we maar omheen.  Helaas, we moeten verder en gaan op zoek naar een camping. We vinden er een pal aan het strand, de weg over en hup het weer strand op. Geweldig!!!!

Morgen de laatste etappe van de reis. Hans en ik moeten ons nog even voorbereiden op de roller-coasters en wat dies zij.

Groet van ons.

Reacties

harry A long time ago

als je nog naar de Universal Studios gaat moet je in ieder geval de rondrit met het treintje doen, dat is het meest spectaculair! veel plezier!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!