Donderdag 19 augustus rijden langs de Gulf of Mexico

Door Fam. Vermeltvort - A long time ago

Omdat we nog veel kilometers voor de boeg hebben, gaan we op tijd op pad, en verlaten het plaatsje Mexico Beach al heel vroeg. De kustweg kronkelt gedurende 100 mile langs de zee.Prachtig!! Onderweg zien we gevarenbordjes met afbeeldingen met beren en jonkies erop. Rechts is de zee, links de bossen. Helaas geen ontmoeting, of misschien toch wel beter! We rijden langs de Appalachee Bay en zien veel luxe paalwoningen met prachtig uitzicht op zee. Zeer snel betrekt de lucht , en wederom een fikse hoosbui. We rijden richting Perry om daar de highway weer op te gaan. Zo schieten we tenminste op. Aan het eind van de middag komen we aan op de camping in Kissimmee.(Orlando) Hier hebben we al eerder gestaan en dit is redelijk dichtbij de Universal Studio's waar we morgen naar toe gaan.

See you later guys.

 

Reacties

Edith A long time ago

Dit verslag is net bij mij binnen gekomen (zondag 20.52 uur). Volgens mij zijn jullie op dit moment alweer terug in Dwingeloo.
Ik hoop dat jullie een goede terugvlucht hebben gehad. In elk geval hebben jullie wat warmte voor ons meegenomen. Bedankt voor het mogen 'meereizen' en meegenieten van jullie prachtige reis. Vergeet niet de mooie, dagelijkse verslagen op te slaan en eventueel uit te printen. Mijn ervaring: erg leuk om later nog eens te lezen. De beelden en de sfeer komen er vanzelf weer bij.

Groetjes,
Edith.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!