Voor het eerst met de camper

Door Mieke Bos - A long time ago

We konden gelukkig al vroeg de camper ophalen. Die tijd hadden we ook nodig, want voor dat de camper startklaar was, waren we al weer twee uur verder. Grappig ding, maar je moet er vooral niet hard mee rijden, of de bocht door gaan, want dan liggen alle boodschappen, kopjes en waterflessen dwars door je camper heen. Alles moet zo'n beetje vast worden gesnoerd, net als op een boot.

Van Las Vegas naar Kingman moet je natuurlijk even stoppen bij de Hoover Dam. Eventjes maar, want anders wordt je gekookt van de hitte. Niet normaal zo warm. Wel heel indrukwekkend, zeker als je beseft dat het in 1931 is gebouwd.

Toen we terugkwamen, kon Rob ook gelijk aan de klus, want we zagen dat de linkerkant van de voorbumper er af lag. Nieuwe betekenis van "hang loose", zullen we maar zeggen. Waar campinglijntjes en ducktape al niet goed voor zijn.

's Avonds ook nog de arco uitgevallen, maar naar een belletje met de RV-verhuurders konden we de stoppen weer opstarten en was de airco weer OK. Je moet er niet aan denken om met dit weer zonder airco te zitten.

Op naar de Grand Canyon!

Reacties

Mart en Els A long time ago

Dat was een soort klussen met kijkers. De camper ziet er wel mooi uit. Heel apart en indrukwekkend die Hoover dam. Rijdt voorzichtig.
Groetjes Mart en Els

Martijn en Sabrine A long time ago

Hallo luitjes!!

Wat super leuk dat we jullie zo een beetje kunnen volgen. Het ziet er leuk uit, en gaaf ook die typisch Amerikaanse camper.

Doe voorzichtig en geniet van al het leuks. Wij blijven het vanaf hier (in de zeikregen) volgen.

Groetjes Martijn en Sabrine

marleen A long time ago

Wat gaaf om jullie verhalen zo te lezen en te volgen :)
leuke camper....hoop dat het alleen bij een loshangende bumper blijft en dat niet halverwege de vakantie de hele camper uit elkaar valt...haha

tot horens en HAVE FUN!!

Liefs en een dikke kus,
Marleen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!