Paardrijden in Red Canyon en bezoek aan Bryce Canyon

Door Mieke Bos - A long time ago

Vanmorgen om 9.00 uur was het paarden inladen en op naar Red Canyon. Met 12 man een halve dag op een paard doorbrengen. Dat zijn onze stadse achterwerken niet gewend. Van het zadel afvallen kan bijna niet. Het zijn hele grote zadels met een grote knop voorop. De paarden zagen er aanvankelijk best pittig uit, maar op de trail waren zo heel gewillig en liepen ze zoetjes door de heuvels en dalen. Het was een hele leuke ervaring (eentje die je 's avonds nog voelt).

We dachten er over om 's middags even niets te doen, maar het was heerlijk koel weer en Bryce Canyon was "om de hoek". Dus toch maar even de viewpoints bekeken. Wat een spectakel. Prachtig gewoon. We waren alleen te moe om een wandeling te maken (stijl naar beneden en ook weer stijl omhoog). Misschien morgen, maar ik denk dat we liever doorgaan naar Zion.

Reacties

Mieke Bos A long time ago

Wat leuk dat jullie reageren. Zo heb je toch nog een beetje contact met "thuis". Veel liefs, Rob en Mieke.

Erik en Anne A long time ago

Hoi,

Jullie hebben maar een druk programma! Bryce vond ik heel mooi met die rode rotsen, groene bomen en blauwe lucht. Anne herkende een aantal foto's van de reis van haar baas. De route is in volgens mij. Is het niet druk?

Cheers,
Erik en Anne

Mieke Bos A long time ago

De keukenhof is drukker! Het valt allemaal reuze mee, maar ik heb gehoord dat Yosemite wel heel druk is. We gaan dat nog beleven ;-)

marleen A long time ago

Ook dit is weer waanzinnig om te zien....heel mooi.

xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!