Tuben in Zion

Door Mieke Bos - 20-07-2011 06:31

Nu eens geen traditionele wandeling, maar in een tube (grote opgeblazen band) door de rivier afdalen. Niet echt eenvoudig. Rob ging na de eerste "waterval" al kopje onder en ik na de tweede. Daarna hadden we de smaak te pakken en botsten we van de ene waterblokkade naar de andere.

Jammergenoeg kon ik geen fotocamera meenemen, anders had ik een paar mooie plaatjes kunnen schieten.

Het was echt dikke pret en een heerlijke verkoeling, want de temperatuur in Zion was al weer behoorlijk aan het oplopen. Het is nu 22.00 uur en de temperatuur daalt net naar een "koele" 28 graden. Hopelijk blijft de airco het vannacht goed doen.

Als traktatie hebben we een heerlijke "fillet mignon" gegeten. Dit is eigenlijk de eerste keer dat we echt uit eten zijn geweest. Laat ik zo zeggen: dat we een behoorlijk restaurant hebben gevonden, wat geen McDonald, Subway of Taco Bell is.

Vanavond voldaan en vroeg naar bed, want morgen staat ons een monsterrit van 500 mijl te wachten: door Death Valley!!!

Rob poseert voor onze camper in de Vallei van Zion.

 

Reacties

Erik en Anne 20-07-2011 17:35

Gefeliciteerd met je verjaardag! En dat de hele dag in Death Valley. Ook lekker warm daar en diep. Extra water meenemen, ook voor de auto!

janine 20-07-2011 19:42

wat leuk om jullie zo te volgen. Mieke wat een superverjaardag zal je zo gehad hebben. Je hebt iets met water hè, met je verjaardag. Een paar jaartjes geleden waren we aan het kanoen met je verjaardag. Van ons allemaal van harte. En geniet lekker.

Martijn en Sabrine 20-07-2011 21:50

Hoi Mieke.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb ook een sms gestuurd, maar ik weet niet of ie aankomt. Geniet lekker, en wij blijven jullie hier volgen. Echt geweldig om een beetje mee te kunnen kijken.

Liefs van ons!

Amarins 12-08-2011 04:30

waar hebben jullie dit gedaan? of vanuit waar wordt dit georganiseerd?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan