Yosemite: erg mooi in de ochtend

Door Mieke Bos - A long time ago

We hebben geleerd van gisteren en zijn om 7 uur vanmorgen vertrokken naar Yosemite Valley. Berg je over, klifje af. Prachtig zonlicht door de bomen. Als eerste bij de Bridalveil Fall. Waar het gisteren filevorming was, konden we nu bij de ingang parkeren. Daarna de camper geparkeerd bij P1 parkeerplaats en van daar uit met de bus naar de verschillende (easy) wandelroutes. De Lower Falls, Cook's Meadows Loop en de Miror Lake. De eerste was spectaculair, de laatste was gewoon leuk en verfrissend. Je MOET gaan wandelen, anders kun je Yosemite niet genoeg waarderen. En wij raden je aan om dat 's ochtends te doen als de toeristendrukte nog te behappen is. Rond 16.00 uur weer terug naar de kampeerplaats. Even de voeten tot rust laten komen.

We hebben hier een erg slechte internet verbinding. Foto's uploaden gaat even niet. Die voeg ik er morgen wel toe als we in San Francisco zijn.

Reacties

Nico A long time ago

Niet over de hekjes klimmen! Eergisteren zijn er nog 3 touristen via de waterval naar beneden gekletterd...splatt... splatt...splatt.

marleen A long time ago

Blijft er nog wat van jullie over? :)
door de warmte en het vele wandelen vallen jullie waarschijnlijk enorm af... of valt het nog mee?

Liefs xxx

Mieke Bos A long time ago

Tot nu toe hebben we ons nog niet te barsten gegeten aan hamburgers. Sterker nog: we zijn nog maar 1x bij McDonalds geweest !!!
Belangrijker (maar ook wel een beetje jammer): we zijn geen beer tegen gekomen in het park 8-{

Mieke Bos A long time ago

Hee Nico, als je ziet wat een toeren mensen uithalen om een mooi plaatje te maken, verbaast het me dat er niet meer naar beneden kukelen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!