14 juli Yosemite

Door Esther Houben - A long time ago

Vandaag gingen we al vroeg naar het Yosemite park. We zagen mooie en vooral grote watervallen. Ook hebben we Giant Sequoia's gezien, dat zijn hele grote bomen. Ze kunnen wel 2000 jaar oud worden, meestal gaan ze niet dood van ouderdom maar omdat ze omvallen. Ze zijn tenslotte erg groot. Er was ook een boom bij waar we doorheen konden lopen, dat was erg indrukwekkend. In het park waren veel eekhoorns ze waren erg tam ze kwamen gewoon naar je toe we hebben dan ook mooie foto's kunnen maken. We zagen nog koeien op de weg lopen en een tijdje later ook nog herten! Jammer genoeg geen beren kunnen spotten :(

we gaan vanavond proberen om marsmellows te roosteren boven een vuurtje (als het vuur het gaat doen)

Kiki

In SF waren ook de inwoners verbaasd over de lage temperatuur. Hier op de camping bij Yosemite is het overdag lekker met zo'n 24 graden, 's nachts is het behoorlijk fris.

Esther

Reacties

opi A long time ago

Wij volgen jullie verhalen met dubbele belangstelling; het roept allemaal veel herinneringen bij ons op!
Geniet er maar volop van! Hoe bevalt het iedereen in de camper? spannend? Kiki, is het roosteren van de marshmellows gelukt?
Stuur maar wat warme weer deze kant op, want wij hebben de komende week ook bar slecht weer! Irthe heeft het ook veel beter in Rapallo, waar de family enkele dagen in een hotel verblijft.
Veel liefs van Omi en Opi.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan