20 juli Capitol Reef

Door Esther Houben - 21-07-2011 04:47

Vandaag zijn we naar Capitol Reef gereden, dat duurde niet lang, we waren al om 11.21 uur aangekomen. Kleinschalige camping met alle voorzieningen en uitzicht op de rode rotsen. Af en toe wat wolkjes maar verder heerlijke temperatuur. Na registration en lunch zijn we met onze RV het park ingereden. Geweldig mooie rode rotsen weer. De scenic drive was afgesloten vanwege hevige regenval gisteren (waar wij niks van gemerkt hebben). We konden wel naar het Gifford House, waar zo'n 100 jaar geleden de eerste mormonen neerstreken. We hebben ook de Petroglyphs gezien, rotstekeningen van indianen van zo'n 1000 jaar geleden. Een eindje verderop langs de weg konden we zelf abrikozen plukken met behulp van een hoge ladder en een lange stok met een klein mandje erop waarmee je het fruit ook van de hoge takken kon plukken. Er stond een kastje waar je $1 per geplukt pond fruit in moest doen. Even later langs de weg weer een hertje gezien. Terug op de camping hebben Puck en Mette lekker gezwommen en de anderen gelezen. Nu na het eten weer marsh mellows in het vuurtje.

Esther

Reacties

Imke 21-07-2011 18:37

Dag allemaal, wat maken jullie een hoop mee,geweldig! Prachtige foto's! Nog geen last van de enorme hitte? (weet niet precies waar in Amerika,maar was hier op 't nieuws!)Geniet weer lekker verder, liefs,Imke

1 Esther Houben 22-07-2011 15:53

Vooral in Las Vegas was het erg hot. Gister ook behoorlijk warm met 38 graden, maar na het zwemmen waren we weer wat afgekoeld. De hittegolf is in het oosten van de VS. Hoe is het in NL?
Liefs, Esther
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan