25 juli Page- I mania

Door Esther Houben - A long time ago

Naast parken, strandjes, campergedoe, boodschappen, etenkoken, klerenwassen etc. is er nartuurlijk ook overig vertier. In de eerste anderhalve week is er flink gelezen. Puck melde enkele dagen geleden al dat ze alle boeken (ook die van Mette en Kiki) die we hadden meegenomen, uit had. Op de Ereader vond ze nog een Pinkeltje, maar toen was het op... Een tweede ronde is al gestart. 

Dus nu is het tijd voor I -Pod, -Pad en -Phone. Spelletjes dus. En na onze Las Vegas ervaring zijn nu de Casino spelletjes top. Coin dozer voorop. Er moeten muntjes voor een bewegende schuif worden geworpen en dan hopen dat er aan de voorkant weer wat muntjes afvallen en dan kan je weer verder. Naast de gewone munten zijn er ook bijzondere en af en toe extra prijzen. Je kunt er eindeloos mee verder. "Welk level ben jij?" "98 en jij?" "Ik had net een coin shower en nu hab ik vier fluitjes en dan krijg ik ook de prijzen die aan de rand wegvallen." Als de muntjes op zijn, krijg je om de 30 sec. een nieuwe, dus dat duurt te lang. Dan zijn er ook alternatieven zoals 'Cookie Dozer', hetzelfde maar dan met koejes i.p.v. munten. Daarna komen 'Prize Claw': de grijparm voor prijsjes en ook de welbekende Fruitautomaten in vele varianten.

Af en toe hebben we het internet hard nodig voor een nieuwe download, maar de Wifi verbinding is niet overal altijd even sterk, dus wordt er naarstig gespeurd rondom de Camper naar de beste verbinding.

"An apple a day, keeps bordom away"

Henk

Reacties

Imke A long time ago

Wat een leesmonster is die Puck! Volgens mij niet erg om nu te I-phonen/podten/padten,of wel Puck?
Wat hebben jullie al een hoop beleefd en gezien. Geweldige foto's! Hoeveel km al afgelegd? Geniet maar weer lekker verder, we blijven jullie volgen! Liefs, Imke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!