Op Schiphol

Door R.V. Duiven - A long time ago

The Pigeons zijn inmiddels op Schiphol gearriveerd! Boardings Passes bij de hand, doorgelaten door de Marechaussees wordt op dit moment genoten van nog een laatste kop Hollandse koffie. Om 09.30 uur begint het inchecken bij de gate. Alles verloopt tot nu toe op rolletjes. Dit geldt in ieder geval voor de maar drie (!) koffers die de reis naar de USA gaan meemaken. Elvira heeft in amper een uur tijd ongeveer 50 foto's geschoten. In dit tempo komen we met 14400 foto's thuis, aangenomen dat ze tijdens de voor de nachtrust bestemde uren de camera met rust laat, maar met dat tijdverschil weet je het maar nooit.

Hoi iedereen, Elvira hier! Ik mag geen onzin gaan schrijven. Dus wees niet bang, ik hou het kort!! Nathalie en ik hebben net een reuze cola op. We hopen in Amerika een nog grotere te krijgen! We gaan zo in het vliegtuig, en als we neerstorten is mijn laatste wens dat ik dan in air crash investigation kom! Nu moet ik stoppen, want anders is papa jaloers dat ik zolang op z'n mooie iPad zit. byeex

Reacties

irene A long time ago

Lieve Pigeons, ik hoop dat jullie lege extra koffers mee hebben voor de terugreis. In New York moet de credit card branden. Het is er nu zo goedkoop alles van daar is hot.
Heel veel plezier en kijk vooral ook buiten de lens.
Liefs, Irene

Willem Kokkeel A long time ago

hallo Pigeons
goede reis en veel plezier in de USA - vergeet niet in Boston de wereldberoemde craps te eten - we willen een foto zien met ed pigeons gehuld in de welbekende grote slabbers en schorten!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!