een dag in sf

Door Joost van Gils - A long time ago

Hallo lezer,

Vandaag hadden we een dag in SF. Vanochtend na hotelontbijt te voet naar Lombardstreet (de straat met enorm veel bochten). Daarvoor via onze hotelmeneer een afspraak gemaakt voor de rit naar de camperboer. Ondanks vooraf gemelde berichten dat men ons niet bij het hotel op kon halen gaat dat gewoon lukken. Early birds als we zijn worden we do om 8 uur opgepikt. Dan zijn we vwb wifi weer afhankelijk van de campings en andere locaties, dus het kan weer effe duren......

 

Enfin, Lombard street is leuk. Later op de dag stond er een file om naar beneden te mogen rijden.

 

Wij vervolgens naar Fishermans Warf. De vlees geworden Disney world leek het wel. Leuk om te zien en vervolgens weer achter te laten. We zouden toch ook nog gaan shoppen. Na een starbucks en stukkie lopen de echte Levi store gevonden, Joost een 514 slim fit en tevreden. Vervolgens Pam een hard case voor haar ipod. Precies wat ze zocht en fin interessant. Vervolgens A&F. Voor iedereen wat .....zodat we als menige nl familie in SF over straat kunnen (doen we niet hoor!). Daarna naar Hollister! een californisch submerk van abercrombie, geluncht en met de cablecar!! terug naar Lombard en Van Ness avenue naar ons hotel.

Morgen staat een fietstocht op het programma over de golden gate!

 

See you guys!

Joost en de rest, ik probeer ook nog wat foto's te uploaden......

Reacties

S10 A long time ago

Lieve allemaal,

Geweldig! Wat je in korte tijd allemaal al weer meemaakt!! Goede reis en hopelijk hebben jullie een fijne camper, erg leuk om jullie zo te kunnen volgen en mee te kunnen genieten!

xxx S10 & de rest
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!