Van Page naar Grand Canyon np

Door Joost van Gils - 06-08-2011 07:05

Hallo eenieder,

Met het weekend voor de deur hadden wij na een paar intensieve dagen met elkaar afgesproken geen wekker te zetten! Dat was lekker. Daarbij opgeteld dat we weer in een andere tijdzone zaten en een uur extra hadden maakte wat gemiste slaapuren weer goed. Lekker ontbeten in onze fully airconditioned RV, buiten was het te warm...! Daarna togen we naar Page, een stadje met meer kerken dan huizen, maffe lui! Na een uur aan het stuwmeer te hebben doorgebracht gingen er op pad naar de Grand Conyon, het natturwonder waar iedereen over rept. Het is de door de Colorado rivier uitgesleten kloof  die vele kilometers lang is en waar de rivier soms langzaam en dan weer met stroomversnellingen doorheen slingert. Na een saaie weg, verlevendigt met een lekkere lunch waren we eigenlijk sneller dan gedacht in het park. Na een visitorcenter, een verdwaald hert of deer kwamen we aan op een camping net buiten het park. Plek genoeg, in tegenstelling tot onze verwachting. In al ons materiaal geldt dit park als het grootste en drukst bezochte. Gelukkig zonder reserveren (doen we liever niet) toch een plek. Garnalen op de bbq, toen naar de IMAXfilm schuin tegenover de camping waarbij de Canyon werd gepresenteerd soms alsof je in een vliegtuig zat, Fleur was blij dat ie voorbij was vwb die scenes. Enfin, een rustige dag, hoop gereis, lekker bijgetankt, o ja weer drnak ingeslagen, we stonden namelijk droog  door de strengen wetgeving in Utah en Colorsado en bij de Navajo Indianen. Rare lui, die .......

Weer lekker Califonrnishce wijn.

We blijven in ieder geval twee nachten, morgen bijtijds met een suttlebus het park in (ander verkeer niet toegestaan), zondag kijken we wel wat te doen, wellicht nog een parkdag, of verder ri LA (is van hieruit toch nog 800 km). 

We houden jullie op de hoogte.

Hartelijke groeten van ons alle 4!

Joost

Reacties

S10 06-08-2011 08:35

Proost, ja droog staan kan toch zeker niet in de vakantie! Wel leuk dat jullie een wekker nodig hebben, ben jaloers, lekker slapen tot de wekker gaat.
Goede reis verder en veel plezier de laatste dagen. bij ons is week 5 nu bijna afgelopen, op 1 heimweeer na prima gegaan maar dat hoort erbij. Vanmiddag gaan we nog even naar Domburg we kunnen niet bij de boer terecht maar staan bij een nichtje daar schuin tegen over op de oprit, zijn er even aan toe lekker een dagje zee morgen en wandelen met de honden en bijkomen. Nog 1 week en dan zitten de kampen er al weer op, de tijd vliegt. Goede reis!
xxx S10 & de rest

jan van brink 06-08-2011 10:47

goedemorgen uitgeslapen vacantievierders.
hier gaat zoals gewoonlijk alles z'n gangetje geen spannende zaken zoals bij jullie ik blijf op het zelfde plekje en de tijd verschuiven we pas in october.goede reis naar de volgende camping en tot de volgende keer. (O)pa
natuurlijk met de nodige groeten

Heleen 06-08-2011 14:10

elke dag jullie column lezen. Ik kijk ernaar uit.
En zal het missen als het weer voorbij is.
Wat te denken van jullie...
Vandaag boerendag in Rijsbergen. Alleen Marieke gaat er met haar vriendinnen naar toe.
Ik mag zo weer gaan werken.
veel liefs van ons allen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan