LA

Door Joost van Gils - 11-08-2011 06:50

Lieve allemaal,

Vanochtend zijn we vroeg opgestaan om de camper een grondige schoonmaakbeurt te geven en alles in de koffers te proppen. Dat was al een lastige klus (hoe krijgen we alles erin wanneer we weggaan uit NY?). We hebben alle gebruiksvoorwerpen voor in de camper doorverkocht aan een Nederlands gezin wat net begon met camperen. 

Hierna zijn we richting Sunset Boulevard gereden. We hebben deze gereden vanaf de oceaan tot aan Hollywood. Ik zat voorin naast papa om plaatjes te schieten, terwijl Pam en mama over onze schouders meekeken. Het was een heftige weg voor ons campertje. (Hebben die mensen met dure huizen geen geld meer voor een goede weg?) Veel mooie huizen en hotels gezien; het Beverly Hills hotel, downtown Beverly Hills, Hollywood, de Hollywood heuvel, Walk of fame enz.

Na deze sightseeing tour met de camper zijn we naar het inleveradres voor de camper gereden. We hadden ons goed voorbereid en waren dus snel klaar met alles uitruimen. De organisatie keek amper hoe schoon wij onze camper inleverden. Terwijl we stonden te wachten en papa binnen de laatste dingen aan het regelen was, kregen we te horen dat we met de limo naar het hotel werden gebracht. Vet grappig. 

In het hotel aangekomen hebben we alle koffers gewogen, kleren gewisseld en ons wat opgefrist. We gingen richting Santa Monica om nog wat LA te zien en lekker te eten. Dat is zeker gelukt! (Mama vroeg voor we vertrokken aan Pam, neem je je Ipod mee? waarop Pam antwoordde.. zeker! Je weet nooit wanneer we in de Mac terecht komen). Met de bus naar de Santa Monica pier voor slechts 4 dollar totaal, geen geld, kan het openbaar vervoer in NL nog wat van leren! 

We hebben wat over de pier gestruind, op het bankje van Forrest Gump gezeten enz. Bij een leuk barretje wat gedronken, gelukkig waren Pam en ik ook welkom (stond op de deur vanwege het drankgebruik en de minimum leeftijd in amerika). We hebben heerlijk gegeten in een restaurantje met een of andere topkok. Hierna via de Mac.. Pam kreeg dus gelijk.. voor een ijsje naar de bushalte. En weer met de bus terug naar het hotel. In de bus zei een klein jongetje (ongeveer 7) tegen mij: Blijf jij maar zitten, ik ga wel staan, als een echte gentleman! 

Als laatste moet ik nog vertellen dat mijn au pair adres heeft gekozen voor de andere au pair. Heel erg jammer.. nu wachten op een volgend leuk adresje! 

Wij gaan lekker slapen, om morgen vroeg op te staan voor het vliegen! Waarschijnlijk laat het volgende bericht even op zich wachten omdat we in New York geen (betaald en vrij duur) internet hebben! 

Liefs, 

Fleur

Reacties

S10 11-08-2011 07:17

Lieve allemaal, geweldig die laatste plek aan de oceaan, niet te geloven he wat jullie allemaal hebben gedaan en gezien! Hopelijk hebben jullie een fijn hotel in NY, geniet van de laatste vakantie week!
xxx S10 & family

Cor en Gerda 11-08-2011 08:06

Hoi allemaal! Dat was een mooie afsluiting van jullie trip in the West! Nu op naar the city that never sleeps...Geniet ervan en - als je niet kunt internetten, we dachten dat dat op veel plekken wel kan in NY, t.w. Starbucks, Mac, Dunkin Donuts etc. - we horen jullie verhalen wel als jullie weer in Nederland zijn.

Doe NY de groeten van ons!
Groetjes en xx, Cor en Gerda.

jan van brink 11-08-2011 11:32

lieve familie.
zoals je zie ben ik nietzo vlug met mijn reacties.ik zou maar rustig aan doen met al die aankopen denk aan de invoerrechten.en fleur Londen is op dit moment geen gezellige stad ik neem aan dat jullie het nieuws van engeland ook vernemen tot zover breda een mooi verblijf in new york groetjes (O)pa

Satchel 20-08-2011 19:29

I'm quite pleased with the ifnoartmion in this one. TY!

sepcyzsedim 22-08-2011 16:51

6c13H6 kukogqyxlxvu

zqosuocxveb 23-08-2011 19:32

kCQYan , [url=http://ybeuvfcblses.com/]ybeuvfcblses[/url], [link=http://pgmmbpxaygah.com/]pgmmbpxaygah[/link], http://oghivjblings.com/
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan