zondag en maandag new york

Door Joost van Gils - 15-08-2011 16:54 13 en 14 Augustus een versLag van twee dagen New York.  zaterdag: Pam en Fleur hebben het ontbijt verzorgd door bij Bagels and Beans lekkere belegde bagels te halen. het was mooi weer en na een Starbucks en internetsessie zijn we met de metro naar de Ferry van Staten Iand getogen. dat was een leuke trip, met een gratis Ferry in een half uur over en leuke fotomomenten ( onder andere zicht op Manhatten en het vrijheidsbeels). aan de andere kant koffie en donuts en toen weer terug. ground zero, een winkel met geweldige aanbiedingen vooreen extra tas en portemonnaie voor pam. toen naar Soho. Dat was een geweldige ervaring. enorme itstraling in een buurt die een aantal jaren geleden nog een achterbuurt was. zalig Mexicaans gegeten bij dos caminos. en laat met de metro terug. Zondag: pokkeweer! het regende hard en als dat niet het gev was regende het nog harder. we hadden kaartjes voor top of THE rock, het topje van rockefler building. gelukkig hoefden we niet omdat het zicht zero was, nu proberen we het woe (kaartjes geruild). em toen trotseerden pam en Wilma pluvius door ruim een uur in de rij te gaan staan bij de ticket booth. en waarempel kaartjes voor sister act, THE musical op Broadway! we hebben met volle teugen genoten !!! de zorg of ik het wel leuk zou vinden werd door mijn harde lachen geheel  vergeten. daarna naar hot voor rustmomrnt en 's avonds gewinkeld op time square en omgeving. het was een mooie maar vermoeiende dag! groeten van ons 4 Joost 

Reacties

jan van brink 15-08-2011 20:38

hoi allemaal
Blij te horen dat alles goed gaat houen zo En is hetslechte weer weer weg?Denk n
met al dat lekkere eten wel aan je gewicht.echter zo te lezen verhongeren jullie niet. tot voor nu de groeten en voor vanavond slaap lekker. (O)pa.

Sigrid 15-08-2011 21:50

Oooh, New York, mooie stad!

Je moet nog even een gebakje gaan eten bij de bakkerij van Sex and the city, Magnolia Bakery geloof ik. Heerlijke maar superzoete gebakjes!

Mooie buurt ook!

Have fun!
Sigrid

Cor en Gerda 16-08-2011 09:54

Via facebook al laten weten dat we dit berichtje niet konden openen, maar nu lukt het dus wel!! We zijn superblij dat jullie het zo naar je zin hebben in NY. Ja, wij kunnen wel enthousiast zijn, maar dat hoeft niet iedereen te zijn....jullie wel dus!! Geniet nog van de laatste dagen daar met iets beter weer! We hoorden dat het zondag écht slecht bij jullie was. En die gebakjes bij Magnolia: neem je portemonnee dan ook maar mee!! (Hebben we van horen zeggen). Groetjes en xx Cor en Gerda.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan