Las Vegas

Door Stans en Eric - 04-08-2011 05:27

Ongelooflijk, de strip in Vegas is een en al hotel en gokhallen, de ene nog mooier dan de andere. Wij stonden bij Circus Circus aan de zuidzijde en het Luxor is ongeveer 3-4 mijl aan de andere kant. Door de drukte en de bezienswaardigheden is het een lange tocht, gezien onze ervaringen (the kids) een extra dag Vegas geboekt en Zion NP slaan we dan over. Vegas is toch aantrekkelijker dan lopen in een Canyon vinden zij.

 

De RV geeft wel problemen op onze trip, Bij ophalen was hij niet schoon, het servies vuil en de accu slecht, dat kosten ons bij ophalen al een extra uur wachten in de warmte.

Later was ons al zwakke sleuteltje van de bagageruimte gebroken dus moesten we in Vegas een reserve ophalen. In Vegas was de Arco (dak) slecht, dus omdat het zondag was, geen service voor dit, maandag afspraak in Vegas gemaakt voor een reparatie en onderzoek. Bleek dat 1 slecht onderhoud en 2 vochtige lucht ijsvorming had veroorzaakt waardoor hij niet meer kon functioneren. En een Airco is wel heel lekker hoor hier in dexe tijd van het jaar.

Reacties

Petra Kruse 04-08-2011 12:10 {{button-2148}}

Balen zeg!! zo'n slechte RV.
Dat geeft toch ergernis in je vakantie en vooral omdat de route zo strak was gepland.
Leuk Las Vegas!!!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan