Bryce Canyon en Lake Powel

Door Stans en Eric - A long time ago

Na Vegas en de reparatie van de airco naar Bryce Canyon, De weg erheen was al een mooie route, wat is het hier (we reden van Nevada door Arizona naar Utah) uitgestrekt met veel afwisselende vergezichten en bergen.

Bryce Canyon was wat kouder en is gelegen op 8000 ft (ruim 2000 meter) hoog. In de RV hadden we het ook een beedje koud 's nachts. De wandeling over de rim was heel indrukwekkend. Op de foto's is het net niet echt maar dat was het wel. Omschrijven is moeilijk, dus ik hoop wat foto's te kunnen plaatsen.

De volgende dag naar Page aan het lake Powel. Daar is buiten de watersport niets te doen, dus probeerde we een boot te huren (allen bezet) dus daarna maar voor een aantal uren 5 kayaken gehuurd. Op de terugweg kwam er zo veel wind dat we niet meer terug konden komen (alleen Melchior en jilmer lukte het) Het was net een overlevingstocht. Wel weer wat anders dan in de camper hobbellen. Morgen gaan we naar de Grand Canyon.

Het weer onderweg is voor hier slecht, wij vinden het als het droog blijft prima want dan is het niet zo warm. In Vegas hadden we de tweede dag regen (doet het anders nooit) In Bryce Canyon waren we ook net op tijd bij de RV (Regen) en hier in Page ook een drupje, harde wind (lijkt dan wel een fohn).

Reacties

Petra Kruse A long time ago

Zo broertje, Dat valt me van je tegen!!!!Niet terug in de kayak! Stoer van de jongens dat het ze wel is gelukt.
Zelf zou ik niet eens met wind mee kunnen varen in zo'n ding.
Toch maar wat meer avontuurlijke dingen doen in je vakantie. Dan blijf je een beetje bij!!!!
HAHAHA!
Jammer van de regen. Leuk dat er wat foto's op de site staan.
Het lijkt me een geweldige reis!.
Nog veel plezier en tot ziens.

Groetjes aan iedereen.

Richard Goossen A long time ago

Leuk eens wat anders meer beweging met de vakantie had je niet op gerekend.
Alles bij elkaar ziet het er wel erg interesant uit ik kreeg de laatste drie mail in 1 keer gestuurd.Tevens zie ik tot nu toe 5 foto`s of doe ik iets verkeerd. Veel plezier en zonder onverwacht oponthoud goede reis verder. Groet Richard en Bozna

Fred Hendriks A long time ago

Hoi, Eric,Stans,Melchior, Jilmer en Yanouk,

De groeten van de Hendriksen op route naar de Camping en gestrand (regen en regen) in Gap. Daar echt amerikaans in de mcdonald aan het eten.

Veel plezier

Tjep A long time ago

Is het verslag van 04.08 de laatste? Ik heb ook maar 7 foto's klopt dat? Hoe gaat ie daar? Spreken jullie al Nederlands met een Amerikaans accentje? Ik hoop dat het weer gaat opknappen. Nou wij staan toch een weekje in Callantsoog en hier is het weer ook niet zomers te noemen. Nou van hier de groetjes en een fijne reis verder.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!