Grand Canyon

Door Stans en Eric - 12-08-2011 18:06

De rit naar de Grand Canyon is langs enkele indianenreservaten, dat is goed te merken aan de aangeboden spullen. Tevens kan je 'net zoals in Vegas' overal gokken. Onderweg wat regen en onweer in de verte. Bij aankomst de eerste indrukken van de Canyon gekregen, hij is echt heel groot!  De GC is wel indrukwekkend maar ookk veel hetzelfde, we hebben een aantal wandeltochtjes gemaakt langs de rim en 2 dipjes erin, niet te ver, want de tochten zijn eerst naar beneden en je moet altijd er weer uit.

De foto's zeggen meer over de omvang. Hierna op route naar Los Angeles (LA) door de woestijn met 2 tussenstops wegens de afstand (Brythe en Banning)

Reacties

hans pont 12-08-2011 18:43 {{button-2515}}

geniet daar maar lekker, wij letten op onze beurt wel even een beetje voor de afvalbak.
eens . . . hopen wij daar ook nog te toeren.

Petra Kruse 13-08-2011 08:54 {{button-2525}}

Ben erg benieuwd hoe de woestijntocht zal zijn. Ik vind woestijnen indrukwekkend en heel erg verschillend. Ben benieuwd hoe deze woestijn eruit ziet. Ik wens jullie nog heel veel plezier De laatste week van jullie trip is al ingegaan.
Voor het weer hoeven jullie niet terug te komen.Het is hier al herfst.
Geniet !!!!!!Neem alles in je op wat mogelijk is. Reizen is zo mooi. Die herinneringen ervan blijven je altijd bij.Krijgen we nog een filmavond in het najaar?

groetjes van Petra en Lucas.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan