Voorbereiding

Door Marc de Vos - 21-07-2011 23:08

Nog vijf nachtjes slapen en het is zo ver: op naar de Verenigde Staten van Amerika ! In december het definitieve besluit genomen, in maart pas gunstige tickets gevonden na een lange zoektocht, daarna de reis ingevuld. Welke route, auto of camper: Julie gaf de doorslag: camper, wel zo gezellig. Het is uiteindelijk een combinatie geworden: eerst ruim twee weken camper (van LA tot SF door het binnenalnd langs de nationale parken), dan een paar dagen in SF en dan met een auto van SF terug langs de kust naar LA. Inmiddels liggen alle campings en hotels vast. Hoogseizoen en vervelenede ervaringen van anderen hebben gemaakt dat wij alles hebben vastgelegd. Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Dit weekend de tassen pakken en dan dinsdag naar Schiphol. Daar treffen we eerst Free en Bowe met de mannen nog die een uur voor ons vertrekken naar Canada. Wat een toeval. 

We kregen de gelegenheid van het reisbureau om een weblog aan te maken. Tijdens mijn reis door Australie is dat goed bevallen en een leuk medium om familie en vrienden op de hoogte te houden van het wel en wee van de reizigers. Dus nu maar weer aangemaakt in de hoop dat we het weblog regelmatig gaan vullen en bijhouden. Alles valt of staat met wifi verbindingen. We gaan het zien. 

 

Reacties

Julie 24-07-2011 16:06 {{button-1535}}

Hooi!
Leuk dat we een weblog hebben! Kunnen we alles (nou ja, alles..) opschrijven wat we hebben gedaan en nog moeten doen!
Zullen we dan om de beurt er in schrijven? Naja, we zien wel! :)

xxx
Julie

Bowe,Frederieke,Jorn en Tom 25-07-2011 11:56 {{button-1588}}

Lieve familie,wat gaaf dat jullie een weblog bij gaan houden,kunnen we op de hoogte blijven.Althans we hopen dat we in Canada ook de mogelijkheid hebben om af en toe in te loggen!
We wensen julie een hele goede reis.Geniet volop en veel plezier!!!
Tot morgenochtend op Schiphol.
Liefs uit Friesland
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan