LA en Lake Havasu

Door Marc de Vos - A long time ago Na een prima verlopen vlucht in LA aangekomen. Per shuttle naar het hotel gebracht en daar ingecheckt. Na een verfrissende duik even wat gegeten bij een Mexicaan aan de overkant van de straat. Op tijd slapen want we hadden er een lange dag op zitten. LA is een drukke stad, hotel in een buitenwijk met typisch Amerikaanse wegen en gebouwen. Weinig spannend. Volgende morgen (bijna iedereen om 4 uur wakker...) ontbeten en met de taxi even op Manhattan Beach gekeken. Erg fraai met breed strand en mooie pier. 's Middags de camper opgepikt: wat een ding. Alles rammelt achter je aan, maar veel ruimte en erg efficiënt ingedeeld. En het rijdt erg soepel, net een bus. Gelijk op naar de camping in een buitenwijk van LA voor de eerste ervaring met de rv, zoals een camper hier heet. Alles werkt zoals uitgelegd, eigenlijk heel eenvoudig en logisch. Prima geslapen, lekkere bedden. Volgende morgen even gezwommen en toen op naar de eerste mall voor een A&F outlet, prima geslaagd ! Daarna dwars door de woestijn (> 40 !) met fantastische vergezichten via Joshua Tree In een lange rit naar Lake Havasu, waar we nu staat langs het meer met om 22 u nog steeds 38 Gr. Het water in het meer is ook zeker 24 gr. Airco in de rv laten we mooi aanstaan, anders is het niet te doen. Morgen bij tijds weg dan op naar Grand Canyon, het het eerste echte nationale park en voor ons het volgende avontuur ! De eerste dagen zijn prima bevallen, meiden zijn gezellig en kijken (net als wij) hun ogen uit. Amerikanen zijn over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam, de wegen zijn bar slecht en de benzine is goedkoop (0,70 ct/l)maar met 1:3 heb je dat ook wel nodig.... Tot de volgende blog.

Reacties

Fransen Door A long time ago

leuk weer een bericht!Wel warm,ben blij dat ik[Oma)toch maar niet ben meegegaan.Ha ha!Hier alles ok,weer wordt beter.gister heerlijke dag m vrienden in Wartena,lekker op hun terras.Straks P+G dag zeggen en dan is iedereen vertrokken.Geniet,knuffel van ons.Veel plezier!

Maaike A long time ago

Wat mooi dat de reis zo goed verlopen is! Ik weet niet wat de normale temperatuur is in amerika maar dat is wel heel warm zeg! kunnen jullie niet wat naar NL sturen?! Wij gaan donderdag pas op vakantie en ik hoop maar dat het in frankrijk beter weer is.
Veel plezier met de rest van jullie mooie reis!

Liefs Maaike en de rest van de familie.

Stella A long time ago

Hallo familie de Vos/Meijer in Verwegistan!
Leuk om jullie verslag te lezen. Maaike zit te wachten totdat Julie op msm komt voor een life verslag, zo blijft het een kleine wereld dankzij internet. Hier genieten van 2 zomerse warme dagen in een huis vol troep wat mee moet in de auto naar Frankrijk... Vliegen is rustiger want dan kan je niks meenemen. Heel veel genieten en kijken! Tot horens, lieve groet, Stella
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!