Palmsprings

Door B. van Hagen - A long time ago

Hai iedereen,

de eerste officiële camper-rijdag zit erop. Gistermorgen werden we rond 10 AM opgehaald door onze camper service. We moesten een uurtje rijden voordat we de campers konden zien. Daar aangekomen konden we onze ogen niet geloven, je kon die campers beter vrachtwagens noemen. Onze camper was bijna 9 meter, dat zegt genoeg. De ouders kregen uitleg over alles en wij (thomas en ik) zaten heerlijk in de schaduw. Eindelijk mochten wij de koffers inpakken en wegrijden. Bas had gelijk de smaak te pakken en hij reed zonder enige moeite (zover ik kon zien) LA uit, opweg naar Palmsprings. Het heeft uiteindelijk 3,5 uur geduurd voordat we er waren. Onderweg kom je echt ogen tekort, overal zijn bijzondere dingen te zien. De landschappen zijn best indrukwekkend en het is echt een wonder als ik dat zeg ha-ha. We hebben onze camper op de camping gezet en zijn gezellig het stadje in gelopen om een hapje te eten. 's Avonds zijn we nog even het zwembad ingedoken en daarna zijn we op bed gaan liggen. Ons eerste dagje in de camper was best wel vermoeiend. Vandaag hebben we uitgebreid ontbeten bij de camper en we zijn nu op weg naar de Grand Canyon, ookal duurt dat nog een paar dagen. Af en toe stoppen om wat te drinken eten of te winkelen. Iedereen zit zichtbaar te genieten. Hou ons weblog in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze nu al geweldige reis. We zijn veel foto's aan het maken dus hou ook het foto album in de gaten.

Groetjes van ons allemaal.
X charlot

Reacties

Jan Majoor A long time ago

Klinkt helemaal geweldig Charlot. Mooi dat jullie het zo goed naar de zin hebben. Veel plezier verder en kom gezond weer terug in Delden.

Groeten ook namens Carolien, Marell, Dustin en Jan

fam. Wolters A long time ago

He, ziet er gaaf uit die camper. Geen problemen om deze te besturen?? Ben benieuwd naar de foto's. wij gaan morgen weg, maar houden jullie in de gaten. Nog een geweldige trip toegewenst.
Xx

B. van Hagen A long time ago

Dank jullie wel!!! Nee paps rijdt erin alsof hij het dagelijks doet haha. We zetten binnenkort de foto's van het foto toestel op de pc dus jullie krijgen er nog meer te zien. Ook jullie veel plezier op vakantie X

Sunny A long time ago

Haahhhaa. I'm not too bright today. Great post!

uhkufkfupre A long time ago

V1etE7 hbmorkhfnznv

ylbfyyaj A long time ago

k9qT1Q , [url=http://zgncrhnqewye.com/]zgncrhnqewye[/url], [link=http://ibokxfazoggg.com/]ibokxfazoggg[/link], http://rmsgyumkiyji.com/
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Primeur! Bekijk de IMAX-film Into Nature's Wild tijdens onze infodagen
op 3 en 17 september
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!