Los Angeles en naar huis

Door F.G.J. Heger - 17-08-2011 21:12

Terwijl we dit typen, staan we op het punt te vertrekken naar de luchthaven om helaas weer naar huis te gaan. We kijken er wel naar uit om weer hollands te eten. De kook kunsten van Amerika zijn niet super. 

We zijn in totaal 3 nachten in LA geweest. Deze druke stad, met omliggende gebied heeft in totaal 13 miljoen inwoners. Als we in het hotel (14e verdieping naar buiten kijken, kan je ondanks het mooie weer niet heel ver kijken. De smog in de stad is goed zichtbaar en beperkt het zicht. De stad is heel divers, met veel verschillende nationaliteiten. De eerste dag gaan we naar het financiele district. Hier staan veel hoge kantoren van banken enz. De eerste nacht worden we wakken gehouden door een helikopter die net boven het hotel rondjes cirkelt. Als we naar buiten kijken zien we dat het de politie is die op zoek is naar twee verdachten, met een groot zoeklicht. Die we zien rennen tussen de autos door.

De tweede dag bezoeken we eerst het music center van LA, daarna het centrale station, little Tokyo, en vervolgens naar Hollywood. Hier lopen we over de walk of fame en zien we van alles. 

De 3e dag besluiten we om naar Universal studios te gaan, dit is een atractiepark met alles over films, 3d films en de sets van films. De prijs liegt er niet om maar het is de moeite waart. We zien mooie shows, decors van films, en de set van desperate housewifes die op dat moment aan het filmen zijn.

En nu op naar Nederland

Reacties

Tim 17-08-2011 22:05

Zo te horen een zeer geslaagde vakantie, maar dat kan ook haast niet anders in de USA :D

Goede reis terug

Michael 18-08-2011 13:30

Klinkt weer goed allemaal! En dat met die politie hoort natuurlijk wel bij de USA.

Goede terugreis en tot volgende week!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan