New York

Door W.P. Gravesteijn - A long time ago Na een hele rustige vliegreis, stipt op tijd, zijn we geland op Newark intl. Na een uurtje wortelschieten, het achterlaten van de nodige vingerafdrukken, oogbolmeting oid. zijn we zowaar de mannen van de border security gepasseerd. En toen vol verwachting naar de aankomsthal, want daar zou onze chauffeur ons ophalen. En inderdaad stonden er twee mensen met een bordje Peter William, dus ik dacht bijna mijn goede naam dus dat zit wel snor, maar deze William bleek een hele cruise geboekt te hebben dus helaas...Gelukkig stond verderop een in een strak pak geklede heer met een bordje "Gravesteijn" en jawel hij bleek de bestuurder van een behoorlijke stretched limo. Keurig werden we verwelkomt en onder het genot van een paar glaasjes champagne (het bodempje was zoals altijd voor Annie, fris en de zoetgevoicde deunen van Frank (New York New York) Sinatra zoefden we richting Manhattan. Echt een geweldige belevenis. Na een kelin uurtje werden we keurig voor de deur van ons hotel vlakbij Times Square afgezet. Het blijkt een prima hotel, met voor New Yorkse begrippen keurige ruime kamers. Na even opfrissen lekker lopend de omgeving van het hotel maar eens verkend. Na de nodige winkels hebben we toch maar besloten om de Empire State building op te schuiven. Het kostte een uurtje, maar het uitzicht was fantastisch. Een al wat zakkend zonnetje gaf een mooie sfeer, maar het was wel behoorlijk druk. Ondanks de crisis was er geen gebrek aan personeel, dus ook deze drukte werd in goede banen geleid. Toen begonnen de uurtjes toch te tellen, dus zijn we een lekker biefje weg gaan werken op 5th avenue, lekker maar duur (zoals alles hier). En toen begonnen de oogjes dicht te vallen. Het was inmiddels 21h00 Amerikaanse tijd, dus tijd om het hotel eens op te zoeken. Het schijnt dat ik mijn bed gehaald heb. Vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen dus vanochtend zijn we verbazingwekkend fit opgestaan. Tot zover, straks meer dan hopelijk met foto's.

Reacties

Ans A long time ago

Hoi hoi

Fijn, dat jullie goed over zijn en dat je al genoten hebt van NYC. Vandaag nog meer geniten dus.
have a safe flight to Denver en dan veel plezier met de camperreis.

Dude A long time ago

Hallo allemaal,

Even een krabbel van mij. Alles goed hier; moest wel even wennen aan de hele meute en eten doe ik alleen wanneer ik dat wil maar voor de rest heb ik de tijd van mijn leven! Lekker op het veld spelen met 5 meiden en 1 pup en ik ben dan helemaal niet vervelend. Binnen wil ik mij wel uitsloven voor de meiden en ik spring dan gewoon over het hekje heen naar de keuken als ze daar zijn. Slapen doe ik lief in mijn eigen bench; wel is die aan 3 kanten vastgeknoopt omdat ik de 1e nacht er al weer uitgekropen was omdat ik op de bank wilde slapen. Nou, ik ga weer op het veld spelen; schrijf jullie volgende week weer. Veel plezier maken en een poot en dikke knuffel van mij! Dude

John en Ineke A long time ago

Gaat goed zo te horen. Leuk verhaal maar wij missen alleen wel de plaatjes bij het verhaal. Maakt het allemaal nog smeuiger. Vorige keer hadden we dit goed verdeeld. Zal ik nu voor jullie ook de plaatjes erbij zetten? Zal niet meevallen maar met een beetje zoeken op het net moet het wel lukken.

Marijke A long time ago

Het grote voordeel van laat reageren is in dit geval dat ik de plaatjes die erbij horen gezien heb :). Top, zo'n limo! En natuurlijk begeleid door Franky, dat moet. Die hards, dat jullie het tot zo laat volgehouden hebben!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!