Vliegtochtje Grand Canyon

Door W.P. Gravesteijn - 26-08-2011 07:56

Vandaag "vroeg" op, want om 10h30 moesten we boarden voor een vliegtocht boven de canyon met Papillon airplanes.

 In een splinternieuwe Cessna met Michael als piloot stegen we op van de Grand Canyon airport. Het was alweer prachtig weer en nagenoeg windstil. De uitzichten over het Kaibab nationaal park en de vulkanen in de regio waren fantastisch. We hadden allemaal een plekje bij het raam en konden alles dan ook perfect zien. Met een koptelefoon op het hoofd met fraaie sfeermuziek en een leuke uitleg wat je onderweg zoal te zien kreeg zweefden we min of meer over de Canyon. Werkelijk fantastisch. Het kost een paar duiten, maar dit was elke dollar waard. 

Na een tocht van drie kwartier langs de noordr rim dwars over de canyon en dan terug naar het vliegveld waar onze Michael een voorbeeldige landing maakte. De kotszakjes konde (ongevuld) mee als souvenir en in de aankomsthal hebben we nog een leuke foto gekocht van ons met piloot en vliegtuig.

Een prachtige ervaring rijker zijn we weer in de camper gestapt richting Williams. Dit is een leuk stadje aan de fameuze route 66. Ondanks dat het zondag was, was het er erg levendig. We hebben bij een typisch route 66 restaurant (weet niet wat dat is, maar het klinkt goed) heerlijk gegeten en, alweer, Coca Cola aan de nodige omzet geholpen.

Na nog even door het stadje met zijn vele motoren (ja met daarop vooral midlife mannen en vrouwen!) gelopen te hebben zijn we weer verder gereden naar Las Vegas.

 

                                                                                                                                                                              

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan