Vliegtochtje Grand Canyon

Door W.P. Gravesteijn - A long time ago

Vandaag "vroeg" op, want om 10h30 moesten we boarden voor een vliegtocht boven de canyon met Papillon airplanes.

 In een splinternieuwe Cessna met Michael als piloot stegen we op van de Grand Canyon airport. Het was alweer prachtig weer en nagenoeg windstil. De uitzichten over het Kaibab nationaal park en de vulkanen in de regio waren fantastisch. We hadden allemaal een plekje bij het raam en konden alles dan ook perfect zien. Met een koptelefoon op het hoofd met fraaie sfeermuziek en een leuke uitleg wat je onderweg zoal te zien kreeg zweefden we min of meer over de Canyon. Werkelijk fantastisch. Het kost een paar duiten, maar dit was elke dollar waard. 

Na een tocht van drie kwartier langs de noordr rim dwars over de canyon en dan terug naar het vliegveld waar onze Michael een voorbeeldige landing maakte. De kotszakjes konde (ongevuld) mee als souvenir en in de aankomsthal hebben we nog een leuke foto gekocht van ons met piloot en vliegtuig.

Een prachtige ervaring rijker zijn we weer in de camper gestapt richting Williams. Dit is een leuk stadje aan de fameuze route 66. Ondanks dat het zondag was, was het er erg levendig. We hebben bij een typisch route 66 restaurant (weet niet wat dat is, maar het klinkt goed) heerlijk gegeten en, alweer, Coca Cola aan de nodige omzet geholpen.

Na nog even door het stadje met zijn vele motoren (ja met daarop vooral midlife mannen en vrouwen!) gelopen te hebben zijn we weer verder gereden naar Las Vegas.

 

                                                                                                                                                                              

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!