Bryce Canyon

Door P.N.G. Wijnands - A long time ago

Vandaag weer een flink eind gereden met de camper (ongeveer 260 miles). Je schiet niet zo op met rijden omdat het veelal bochtige wegen zijn en je kunt dan uiteraard niet hard rijden. Vandaar dat we pas om 17.30 uur op de camping waren. We hebben weer genoten van schitterende uitzichten en uiteraard van mooie, rode steenformaties die kenmerkend zijn voor Bryce Canyon. Bij aankomst op de camping zijn de jongens gaan zwemmen en heb ik nog een rondje gerend door het dorp. Echt leuk om de mensen van hier te zien. Als ze naar de andere kant van de straat willen, kruipen ze al achter het stuur van hun golfkarretje. Voor de rest zijn alle amerikanen die we ontmoet hebben super aardig. Ze beginnen vaak uit zichzelf (bv. in de bus) een praatje en vragen waar je vandaan komt. Andere mensen gaan zich er dan ook mee bemoeien en dat wordt dan een gezellige bende. Ook als je op straat een vraag aan iemand stelt, geven ze heel vriendelijk en geduldig antwoord.

Morgen staat het bezoek aan Bryce Canyon op het programma: gaan weer met een shuttle het park in en daar een korte (wandel) tocht maken. 

Reacties

Ed A long time ago

Bryce Canyon belooft weer een nieuw hoogtepunt te worden! Wiki schrijft onder meer: "Door de grote hoogte van Bryce Canyon en de schone lucht zijn de zonsopgang en zonsondergang foto's spectaculair." Weet weet past zo'n foto-activiteitt nog in het programma. Blijf genieten van de wonderschone dingen die je ziet. Kan me zo voorstellen dat er een soort 'vanzelfsprekendheid' gaat ontstaan bij het zien van weer een nieuw hoogtepunt. Zolang de vergezichten echter worden afgezet tegen de skyline van Eindhoven blijft de waardering optimaal :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!