Malibu

Door P.N.G. Wijnands - 11-08-2011 07:45

Donderdag, 10 aug.’11: Vandaag was Malibu onze bestemming. We zijn er via Los Angeles naar toe gereden, zodat we wat indrukken van de stad zouden opdoen. Zo hebben we o.a. het Holywood sign hoog tegen de heuvels gezien. Ook zijn we door de villawijk Beverly Hills gereden en door de Sunset Boulevard (de sterren van de Walk of Fame gezien, het El Capitan Theater en het Chinese Theater). Einde van de middag kwamen we op ons RV park in Malibu aan. Dit RV park ligt direct aan de zee en vanuit onze camper hebben we een prachtig uitzicht op de zee! (zie foto). Hier willen we nog wel een week blijven: super gewoon! We hebben nog een paar uurtjes aan het strand gelegen (lezen; voetballen) en genoten van zee en zon. ’s Avonds in een heerlijk grieks restaurant gegeten. Het adres van dit restaurant kregen we van Eric, een superenthousiaste Amerikaan (met hond) die dit restaurant de hemel in prees! Met een eenvoudige vraag : “ Where can we find a good restaurant?”  ging onze vriend helemaal uit z’n dak……(zie foto).

Morgen gaan we, ja Paul kan er niet meer omheen………….shoppen in Santa Monica!!

Ik heb er zin in! groetjes, Angela

 

Reacties

Ed 11-08-2011 11:59 {{button-2468}}

Tjonge, jonge. Na al dat moois van de voorgaande dagen weer een volgend hoogtepunt: shoppen in Santa Monica...
Wikileaks schrijft hier het volgende over: "From fashion forward to bargain basement, crafty trinkets to precious jewelry, and from household names to modern design home furnishings... Santa Monica shopping offers something for everyone.". Nou Paul, Ramon, Laurens en Ruben, succes vandaag en ik hoop voor jullie dat dit klopt!

Marieke en Aad 11-08-2011 21:35 {{button-2487}}

Dit zijn wel onvergetelijke plaatjes he? Met zo'n heerlijk zee-uitzicht!!! Doe maar gauw wat van dat heerlijke weer in een potje om mee naar huis te nemen . . . kunnen we best gebruiken hier!

Paul Anke Pim Joris 12-08-2011 13:40 {{button-2505}}

Wat een prachtige reis maken jullie! Leuk om te zien. Voor ons al weer 11 jaar geleden dat we er waren maar o zo herkenbaar. Ik (Anke) ben trouwens wel een beetje jaloers op het shoppen in Santa Monica, dat zat helaas niet in ons programma.....geniet ervan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan