Malibu 3

Door P.N.G. Wijnands - A long time ago

Vrijdag 12 augustus ’11: Vandaag onze laatste dag aan de zee en daar hebben we van geprofiteerd!

Paul en ik begonnen de dag sportief (samen rennen) en daarna zijn we met de camper naar het surfstrand van Malibu gereden en hier heerlijk genoten van zon en strand. Aardig verbrand, dus het is maar goed dat we morgen weer verder gaan… ’s Avonds weer lekker gebarbecued! Daarna de camper opgeruimd en gepoetst en onze tassen ingepakt. Want morgenvroeg moeten we de camper voor 11.00 uur weer inleveren bij El Monte (in Los Angeles). We willen om 9.00 uur van onze camping vertrekken, zodat we zeker op tijd zijn.

Als we de camper hebben ingeleverd, gaan we met de taxi naar ons hotel (bij het vliegveld) om de koffers en tassen weg te brengen. En de rest van de dag gaan we L.A. Downtown verkennen……

Ja, morgen onze laatste vakantiedag! We hebben een geweldige en zeer afwisselende vakantie gehad, maar we vinden het ook weer heerlijk om maandagochtend in Brussel te landen. En wat zullen we dan weer blij zijn als onze chauffeur ons op staat te wachten!

Wellicht is dit het laatste stukje van onze blog, want ik weet niet of we morgenavond in ons hotel wifi hebben. Allemaal bedankt voor jullie belangstelling en reacties. Wij hopen jullie gauw te begroeten!

Liefs: Paul, Angela, Ramon, Laurens en Ruben

 

Reacties

Ed A long time ago

Was leuk om het allemaal te volgen. Goede terugreis en tot binnenkort!

Aad A long time ago

Ik zal zorgen dat de chauffeur zijn wekker op tijd zet!

Monique A long time ago

Ook ik heb genoten van jullie vakantie verhalen!
Nog een gezellige laatste dag in LA en voor morgen een goede vlucht. Het zal fijn zijn jullie stemmen weer te horen vanuit het kille en natte NL.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!