Los Angeles

Door P.N.G. Wijnands - 14-08-2011 05:25

Zaterdag 13 augustus ’11: Vanmorgen vroeg op om onze camper op tijd te kunnen inleveren bij El Monte. Daarna met de shuttle naar ons hotel (vlakbij vliegveld van LA) en de koffers op onze kamers gezet. Daarna met de bus naar Downtown. Was nog een hele afstand (uur met de bus).

We hebben een wandeling gemaakt door het zakencentrum van LA. De luxe bankgebouwen en wolkenkrabbers (73 verdiepingen) vielen hier het meeste op. We hebben het prachtige atrium van het Bradbury Building bekeken. Verder hebben we een ritje gemaakt met de “ kortste spoorweg ter wereld” : de Angels Flight. We hebben een chinees hapje gegeten bij “ Grand Central Market” , een overdekte bazaar met talloze (voornamelijk zuid-amerikaanse) kraampjes. Veel kraampjes met een overvloed aan chinese, mexicaanse en spaanse etenswaren. Apart om te zien die mengeling van allerlei culturen. We zijn nauwelijks een Europeaan tegengekomen in Downtown.

We zijn met de taxi weer terug naan ons hotel gegaan. De jongens nog een paar uurtjes gebruik gemaakt van het internet in ons hotel en ik dus ook maar……. En nu gaan we onze laatste potjes rikken van de vakantie.

Morgenvroeg om 8.30 uur vertrekt ons vliegtuig. We maken een tussenlanding in New York en hopen maandagochtend weer veilig in Brussel te landen. Ja, chauffeur………wordt een kort nachtje voor jou! Veel groetjes, Angela

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan