hij doet het nog steeds.................

Door H. Meijer - A long time ago

lieve allen,

 

Dank voor jullie reactie van diverse kanten. We voelen ons bemoedigd door jullie steun en de opmerking dat er voldoende leegstaande huizen zijn. Toch doet onze camper het prima. We kunnen er lekker in douchen en wat niet al. Vanmorgen wel even een noodreparatie laten uitvoeren aan de keuken omdat die leed aan een verzakking. 

We zitten nu in het Yellowstone park (old Faithful voor de liefhebbers). Het is een geiser die juist nu heftig staat te spuiten maar daar hebben wij nu even geen oog voor. Internetverbinding is in dit moderne land van uncle sam echt heel lastig.

Al wel prachtige dingen meegemaakt:

1. op een camping wilden we naar de Snake river waar de camping bijna aan grensde. Hil vroeg om de weg met als reactie: Make your own way.Dat spreekt ons wel aan en niet alleen op deze reis! 

2. Komen we bij de rivier en staan we oog in oog met een reusachtige eland (zo groot als een klein paard).

3. Gister een terrein bezocht met vulkanische borrelende modderpoelen die lekker naar rotte eieren roken: heel plezierig!

4. Kapel bezocht van de transfiguratie (verheerlijking op de berg). Geweldig omdat de preekstoelkant bestond uiteen heel groot raam met kruis en op de achtergrond de bergen.

 

zie verder de foto's

 

hh

Reacties

Erika A long time ago

Wauw, die Eland is echt te gek! Ik heb zo'n beest niet anders gezien dan in de Dierentuin in Stockholm... Goeie reis verder!

Sijmen en Annie A long time ago

Wat een mooie foto
Heb je die´morgens genomen
geweldige vakantie hoor.
Heel veel groeten S en A

Anneke` A long time ago

Fijn om jullie verhalen te lezen, geniet!

Hans en Ineke A long time ago

Hoi Amerikanen ! Zo te lezen hebben jullie het daar fantastisch; Fijn ! Ook wel handig dat je de camper aan de gang kunt houden. Geen ruzie over wie er mag rijden of voorin mag zitten? Anders maar flink dialogeren....
Vandaag 27 augustus; dus de verjaardag van onze lieve oudste zus! Ger: van harte van ons en een dikke knuffel! En Hans, hoe gaat het met het lopen? We hopen dat je niet teveel hinder zal ondervinden.
Hier waren vanmorgen beelden op de TV van een naderende zware orkaan richting New York; maar dat ligt gelukkig ver ten oosten van jullie!
Verder hier geen opzienbarend nieuws te melden.
Heb het goed alle vier en samen veel plezier!
liefs en groetjes uit Rotterdam van
Hans & Ineke

Bert en Geertje A long time ago

Of je de sms leest weten we niet, daarom ook hier: Lieve Gerry, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ook van ons een dikke knuf! Mooie verhalen en foto's! Veel plezier samen in jullie 'Chateau'!Hou 'm aan 't rijden! liefs en h.gr.

Andries en Rita A long time ago

Mooi om jullie weblog te lezen. Ik word een beetje jaloers als ik de verhalen lees en de foto's zie.
Leuk om te lezen dat jullie het goed hebben. Geniet ervan en maak er samen ook iets moois van. Goed dat jullie nu niet aan de oostkust verblijven. Have a good time.

Groet, Andries en Rita

José en Ton van Leijen A long time ago

Ha die HH, wij net terug uit Engeland zitten jullie alweer in de States. Mooi zoals we lezen en zien. Geniet ervan, en we blijven jullie volgen.
Hartelijke groet.

janny en jan harsevoort A long time ago

Je bent sneller in het ziekenhuis als er weer uit, maar dit keer valt het mee.
zo de foto's te zien een prachtig land. als je in canada geweest bent kun je er een klein beetje een voorstelling van maken.
vergeet jullie missie niet !!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!