2 Augustus

Door Richard Verstegen - 02-08-2011 17:28 Gisteren zijn we heel vroeg opgestaan, snel ontbeten en daarna zijn we naar de Universal Studios geweest. Eigenlijk waren we iets te laat, maar dat maakte niet zoveel uit. Wij hadden namelijk "Front Of Line" passen. Daarmee mochten we langs alle rijen, van soms wel 1 uur wachten. Daardoor hebben we alle attacties een keer kunnen doen en waren we al klaar anderhalf uur voordat het park sloot. 1 attractie hebben we 2 keer gedaan: de Simpsons Ride, omdat Vivy die zo leuk vond. Nadat we uit. Het park waren zijn we gaan eten bij een strandtent, omdat papa die had gezien in een boekje (het was alleen wel veertig minuten rijden!). Het was heel lekker, maar daardoor waren we wel heel laat thuis, dat is niet zo erg want vandaag gaan we alleen maar winkelen. Dus we konden uitslapen. Veel plezier daar en de groetjes van Calvin.

Reacties

Betty 02-08-2011 22:00

Jammer van die foto's maar dan hebben we weer een reden om op visite te komen als jullie weer thus zijn. Groetjes van ons X

Steven en Jolanda 03-08-2011 16:30

Hoe ist, al oververmoeid zeker !! Wij niet hoor, zitten op een heerlijk agriturismo met prachtig uitzicht en heel goed weer. Nog een paar dagen dan zit het er al weer op ! Voor jullie niet, nog heel veel plezier en we blijven jullie volgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie